Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαθαίνει στον Πάρη να κάνει στράτα - Το ξεκαρδιστικό βίντεο

Κατάφερε να μάθει στον γιο του Πάρη, να κάνει στράτα.

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Μαθαίνει στον Πάρη να κάνει στράτα - Το ξεκαρδιστικό βίντεο

Ο Πάρης μαθαίνει εύκολα. Αυτό διαπιστώσαμε από την τελευταία ανάρτηση που έκανε ο περήφανος μπαμπάς, Δημήτρης Αλεξάνδρου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς στο βίντεο που ακολουθεί ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δείχνει στον μικρό Πάρη, πώς να κάνει στράτα. Ο Πάρης που τον παρακολουθεί από τον καναπέ φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο φορμάκι, πηδάει πάνω-κάτω από τη χαρά και τον ενθουσιασμό του.

«Όταν μαθαίνεις πάνω απ’ όλα με ασφάλεια να περπατάει ο γιος σου!!!🤪 Η καλύτερα να τριφταρει ✌🏼», σχολίασε ο μπαμπάς Δημήτρης κάτω από το βίντεο.

https://www.instagram.com/reel/C06k3RGtBNX/

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Πάρη

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη θα γιορτάσουν τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο τους, Πάρη. Να σας θυμίσουμε πως η Ιωάννα γέννησε με καισαρική τομή τον Ιανουάριο.

Και οι δύο γονείς είναι αρκετά ενεργοί στα social media και καθημερινά μοιράζονται στιγμιότυπα από τη ζωή τους και τα καμώματα του Πάρη. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έχει αναρτήσει όμορφες φωτογραφίες που δείχνουν πόσο τρυφερός και δοτικός μπαμπάς είναι, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει και έχει δείξει ότι πάνω από όλα βάζει την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Απολαύστε μερικές από αυτές τις όμορφες στιγμές, παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved