Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της απολαμβάνει τα πρώτα της γεύματα

Η παρουσιάστρια εκτός από το καρεκλάκι φαγητού επέλεξε και πρωτότυπα μπολ από bamboo για να τρώει η κόρη της.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η κόρη της απολαμβάνει τα πρώτα της γεύματα

Τα πρώτα Χριστούγεννα με την κόρη της θα γιορτάσει φέτος η Ιωάννα Μαλέσκου κι αυτό αρκεί για να τα κάνει ξεχωριστά.

«Αγαπούσα πάντα τα Χριστούγεννα αλλά τώρα με τον ερχομό της κόρης μου έχουν αποκτήσει νόημα. Ο ερχομός της με βοήθησε να ηρεμήσω και να γειωθώ πιο πολύ, σαν να άλλαξε όλο το σκηνικό», είχε πει χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

ioanna-maleskou-xristougenna-(1).jpg

Φέτος στόλισε νωρίτερα από κάθε άλλη φορά κι ανυπομονεί να έρθουν οι γιορτές.

«Μετράμε αντίστροφα για τα πρώτα μας Χριστούγεννα 🫠❤️ Στολίσαμε νωρίτερα από άλλες χρονιές, φορέσαμε τα γιορτινά μας ρουχαλάκια και σας καλωσορίζουμε στην εξοχική μας φωλίτσα. Μπορεί έξω να έπεσε η θερμοκρασία, στο σπιτικό μας όμως πλέον με κρατάει ζεστή η δική σου αγκαλιά. Το χάδι σου, το βλέμμα και το χαμόγελό σου. Δεν ξέρω ποια από τις δυο μας έχει πιο πολύ ανάγκη την άλλη. Καλές γιορτές να έχουμε! Στέλνουμε όλη μας την αγάπη σε εσάς και τις οικογένειές σας!
*Πολλα φιλιά από τα κορίτσια του σπιτιού 🤍🫠🎄⭐️🏠», έγραψε χαρακτηριστικά σε ποστ που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cy9FAELohbL/

Τα πρώτα γεύματα της κόρης της

Η κόρη της είναι 7 μηνών κι ξεκίνησε τις στερεές τροφές. Μάλιστα η παρουσιάστρια απαθανάτισε την κόρη της μόλις είχε φάει το φαγητό της και κοίταζε στην πλευρά της, χορτάτη και ικανοποιημένη.

maleskou-kori-sterees-trofes1.jpg

Η μικρή καθόταν στο καρεκλάκι φαγητού έχοντας μπροστά της ένα ξύλινο μπολ και κουτάλι (από bamboo).

maleskou-kori-sterees-trofes.jpg

Υπενθυμίζουμε ότι οι ειδικοί συνιστούν την εισαγωγή στερεών τροφών όταν το μωρό είναι 6 μηνών. Αρχικά, συστήνεται η εισαγωγή μικρής ποσότητας συνδυασμού τροφών με σταδιακή αύξηση της ποικιλίας, ποσότητας και συχνότητας κατανάλωσης των τροφών, ακολουθώντας τα σημάδια πείνας και κορεσμού του βρέφους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved