«Τέλειοι Ξένοι»: Πρωταγωνιστές της παράστασης θυμούνται τα Χριστούγεννα της παιδικής τους ηλικίας

Ο Γιώργος Χρανιώτης, η Κατερίνα Μισιχρόνη και η Σοφία Μανωλάκου, τρεις από τους πρωταγωνιστές της θεατρικής παράστασης «Τέλειοι Ξένοι», μοιράζονται τις αγαπημένες τους χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από όταν ήταν παιδιά.

«Τέλειοι Ξένοι»: Πρωταγωνιστές της παράστασης θυμούνται τα Χριστούγεννα της παιδικής τους ηλικίας

Οι χριστουγεννιάτικες αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία είναι πιο δυνατές, οι πιο ζεστές, οι πιο όμορφες. Έχουν άρωμα, ήχο και εικόνες που μένουν ζωντανές στη μνήμη όσα χρόνια και αν περάσουν.

Δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα μιλήσαμε με τρεις από τους πρωταγωνιστές της παράστασης «Τέλειοι Ξένοι» που παίζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Αθηνά. Ποια Χριστούγεννα τους έχουν μείνει αξέχαστα από την παιδική τους ηλικία και γιατί;

Ο Γιώργος Χρανιώτης θα θυμάται πάντα τα πρώτα Χριστούγεννα που έπαιξε Monopoly

«Θυμάμαι ήμουν γύρω στα δέκα και κάναμε Χριστούγεννα στη γιαγιά μου, τη μαμά της μητέρας μου. Κάποια στιγμή, ήταν ήδη αρκετά αργά, οι γονείς μου αποφάσισαν να συνεχίσουν τη βραδιά τους κάπου έξω. Εγώ ήμουν πολύ μικρός για να ακολουθήσω και θυμάμαι πόσο νευρίασα που δεν με είχαν πάρει μαζί τους. Τελικά, όμως, πέρασα πολύ καλά. Ήταν η μέρα που έπαιξα για πρώτη φορά στη ζωή μου Monopoly. Έπαιξα με την ξαδέρφη μου και αυτό ήταν και το μεγαλύτερο ξενύχτι που είχα κάνει μέχρι εκείνη την ηλικία. Την επόμενη μέρα, θυμάμαι, ήμουν πολύ χαρούμενος και περήφανος».

giorgos-xraniotis.jpg

Instagram / chraniotis_giorgos_official

Η Σοφία Μανωλάκου και η συνάντηση με τον Άγιο Βασίλη που δεν έγινε ποτέ

«Ήμουν επτά ετών και ακόμα τότε ζούσαμε στην Αθήνα. Θυμάμαι ήθελα οπωσδήποτε να συναντήσω τον Άγιο Βασίλη και το βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, όταν είχαν κοιμηθεί οι γονείς μου και ο αδερφός μου, σηκώθηκα και πήγα κάτω από Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είχα πάρει το μαξιλάρι μου, το πάπλωμα και περίμενα εκεί. Ήμουν σίγουρη ότι θα τον άκουγα όταν ερχόταν. Με πήρε φυσικά ο ύπνος και το επόμενο πρωί θυμάμαι να με ξυπνάει ο πατέρας μου και να μου λέει “Τι κάνεις παιδί μου στο πάτωμα;” και να πάω στο κρεβάτι μου. Είχα απογοητευτεί που δεν είχα δει τον Άγιο Βασίλη και τα άκουσα και από πάνω, για πλάκα βέβαια.»

https://www.instagram.com/p/CjvWgi3Mkwt/

Η Κατερίνα Μισιχρόνη θυμάται το καλύτερο δώρο

«Τα πιο όμορφα Χριστούγεννα όταν ήμουν μικρή τα είχα περάσει στη Θεσσαλονίκη που μέναμε εκεί τότε. Ήμουν με την αδερφή μου, με θείες, ξαδέρφια και θυμάμαι όταν ο μπαμπάς μου μας έφερε το χριστουγεννιάτικο δώρο. Ήταν ένα σκυλάκι. Είχα χάρει τόσο πολύ. Ήθελα πάρα πολύ ένα σκυλάκι και αυτό ήταν το πιο όμορφο δώρο για μένα.»

https://www.instagram.com/p/Cmgig3dItNC/

Η παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» μετά την επιτυχία της περσινής σεζόν παίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά. Την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Γιώργος Πυρπασόπουλος & Πέτρος Λαγούτης, και εκτός των παραπάνω παίζουν επίσης οι: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Δημήτρης Ξανθόπουλος και Έλενα Δελακούρα.

Η παράσταση ξεχώρισε για τις ξεκαρδιστικές ανατροπές, τις απρόσμενες εξελίξεις και το επίκαιρο σενάριο: Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.»

TELEIOI-XENOI-1080x1080-Copy.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved