Στέλιος Κρητικός: Η μικρή Χριστίνα προσπαθεί να πει «ιπποπόταμος» - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ο Στέλιος Κρητικός μαθαίνει στην μικρότερη κόρη του, Χριστίνα, να λέει «ιπποπόταμος».

Στέλιος Κρητικός: Η μικρή Χριστίνα προσπαθεί να πει «ιπποπόταμος» - Ξεκαρδιστικό βίντεο

Ένα τρυφερό και συνάμα αστείο βίντεο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά του τη μικρή Χριστίνα και συλλαβίζει τη λέξη «Ιπποπόταμος». Σε κάθε συλλαβή σταματά και περιμένει από την Χριστίνα να την πει. Όταν ολοκληρώνουν τις συλλαβές, της ζητά να πει τη λέξη μόνη της.

«Ο ποπος», ακούγεται να λέει το Χριστινάκι και ξεσπούν και οι δυο σε γέλια.

https://www.instagram.com/reel/C0UmjgiLzS9/

Ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας περήφανος μπαμπάς τεσσάρων παιδιών και κάνει καθημερινά αναρτήσεις μαζί τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του μάλιστα, τους δυο γιους του, Μιχαήλ και Άρη δημιουργούν και αστεία βιντεάκια για τα social media.

https://www.instagram.com/reel/C0j_2AYoddH/

Από αυτά κάποιες φορές δεν λείπουν ούτε τα κορίτσια, που με τον δικό τους τρόπο συμμετέχουν σε αυτά τα βιντεάκια που γίνονται ανάρπαστα στο διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/reel/CxiP2gOtn6P/

Η πατρότητα για εκείνον είναι κάτι που το ευχαριστιέται και το λατρεύει

«Τίποτε δεν είναι σταθερό άμα δεν το καλλιεργείς. Είναι μία διαρκής μάχη για εμένα την οποία την ευχαριστιέμαι. Τη λατρεύω. Αισθάνομαι ότι ζω για αυτό. Αυτή είναι η ευτυχία μου, αυτή είναι η λατρεία μου, αυτές είναι οι ευτυχισμένες μου στιγμές, ονειρεύομαι με τα παιδιά μου, ονειρεύομαι για τα παιδιά μου. Είμαι δοσμένος σε αυτό», είχε πει τον Οκτώβριο σε συνέντευξή τους στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Μαμά-δες».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved