Φωτεινή Αθερίδου: Κάνει κούνια τον γιο της μέσα στο σπίτι

Αξίζει να δείτε όμως τον τρόπο που τον κουνάει. 

Φωτεινή Αθερίδου: Κάνει κούνια τον γιο της μέσα στο σπίτι

Όσοι έχουν δύο παιδιά γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο διαφορετικά μεγαλώνουν το δεύτερο σε σχέση με το πρώτο. Εννοούμε ότι οι γονείς είναι πιο χαλαροί, δεν πανικοβάλλονται με το παραμικρό και πράγματα που είχαν ορκιστεί ότι δεν θα κάνουν ποτέ στο παιδί τους, στο δεύτερο οι αντιστάσεις έχουν καμφθεί.

Η Φωτεινή Αθερίδου ως μητέρα δύο αγοριών μοιράζεται στον λογαριασμό της στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα που δείχνουν όσα κάνει διαφορετικά γιατί πλέον έχει την εμπειρία.

Χθες, για παράδειγμα, ανέβασε σε insta story βίντεο καθώς έκανε κούνια ο μικρότερος γιος της. Για να μην είναι όρθια, είχε δέσει στην κούνια σκοινί και το τραβούσε απο από την καρέκλα όπου καθόταν.

« Δεύτερο παιδί» έγραψε όλο νόημα.

atheridou-paidi.jpg
atheridou-paidi1.jpg

Και στο παρελθόν είχε κάνει μια χιουμοριστική ανάρτηση δείχνοντας τον άνδρα της να κουνάει το καρότσι με το πόδι του ενώ ήταν έξω.

«Αυτό σημαίνει το 2ο παιδί μεγαλώνει στο πόδι», ήταν το σχόλιό της.

fotiniatheridou-gioi1.jpg

Η επιθυμία για τρίτο παιδί

Η Φωτεινή Αθερίδου, δεν έχει κρύψει την επιθυμία απόκτησης τρίτου παιδιού. Όπως είπε στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω κι άλλα παιδιά αλλά να μεγαλώσει λίγο το μωρό. Είμαι ευτυχισμένη και με τα δύο αλλά και να προκύψει και τρίτο θα είμαι καλά».

Αναφορικά με τη μητρότητα σχολίασε: «Τελικά πιστεύω πως ήμουν φτιαγμένη για αυτό, δηλαδή μου αρέσει η διαδρομή πολύ. Έχω και έναν σύντροφο που είναι εκεί συνέχεια. Περίμενα πως θα είναι τραγικά τα πράγματα με 4 άτομα στο σπίτι αλλά τελικά δεν είναι τόσα δύσκολα. Είμαι αγχώδης γενικά. Περισσότερο φοβόμουν να κάνω καισαρική παρά να γεννήσω φυσιολογικά. Είχα άγχος τεράστιο με το παιδί, τώρα νιώθω μεγάλη. Έκανα πως ήμουν ώριμη πιο μικρή αλλά ήμουν βαθιά ανώριμη τελικά».

atheridou-gioi.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved