Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα πήγαν θέατρο - Είδαν την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς τους

Μετά το τέλος της παράστασης έβγαλαν και φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές.

Ρούλα Ρέβη: Τα δίδυμα πήγαν θέατρο - Είδαν την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς τους

Η Ρούλα Ρέβη είναι γνωστό ότι μοιράζεται πολλές στιγμές με την οικογένειά της στα social ενώ οι αναρτήσεις της έχουν μεγάλη απήχηση στους ακολούθους της.

Χθες, λοιπόν, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο με τα παιδιά της τα οποία πήγαν θέατρο και παρακολούθησαν την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο μπαμπάς τους.

Ο Άγγελος με την Ειρήνη- Χρυσή κι άλλα παιδιά πόζαραν μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και τον Αποστόλη Τότσικα μετά το τέλος της παράστασης βγάζοντας μια αναμνηστική φωτογραφία.

revi-paidia.jpg

« Είδαμε την παράσταση του μπαμπά», ήταν το σχόλιο της Ρούλας Ρέβη.

Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην παράσταση « Κάθε Πέμπτη κύριε Γκρην» που παρουσιάζεται στο θέατρο Αργώ.

https://www.instagram.com/p/C0tKCzdIomv/

Αποστόλης Τότσικας: «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου»

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι πολλά χρόνια μαζί με τη σχέση τους να ωριμάζει και να δυναμώνει με το πέρασμα του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/Cz53VNSolKr/

Ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει για την γυναίκα του: «Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη».

Όσον αφορά στα παιδιά του είπε μεταξύ άλλων: «Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved