Γιάννης Στάνκογλου: Στόλισε με τα παιδιά του - Η τρυφερή φώτο στο σαλόνι τους

Ο μπαμπάς, Γιάννης Στάνκογλου, στόλισε παρέα με τη Φοίβη και τον Φίλιππο.

Γιάννης Στάνκογλου: Στόλισε με τα παιδιά του - Η τρυφερή φώτο στο σαλόνι τους

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας τρυφερός μπαμπάς και όσο μπορεί κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά του, Φοίβη, 14 ετών και Φίλιππο, 9 ετών. Παιδιά που απέκτησε από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του Αλίκη Δανέζη – Κνούτσεν.

Ο ηθοποιός της σειράς, «Το Ναυάγιο» στο Mega, έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του μαζί με τα παιδιά του.

yiannisstankoglou-paidia.jpg

instagram @yiannisstankoglou

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ….αυτοί είναι ….στολίσαμε και εμείς….#cristmas #family #love #happy», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει να παίζει κιθάρα με τον γιο του, Φίλιππο και με τη Φοίβη να τους συντροφεύει στο πιάνο, δίνοντας τη δική του απάντηση στις φήμες που τον θέλουν να έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του.

«Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά»

Σε παλιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» στην ΕΡΤ είχε πει:

«Ο καθρέφτης της δικής μου ζωής είναι αυτά τα δυο παιδιά. Εκεί που κρίνω την προσωπικότητα μου είναι στα παιδιά». Πιο πρόσφατα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» είχε μιλήσει και για το πώς η παρουσία των παιδιών του τον βοηθά να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος άνθρωπος: «Μέσα μου λείανα τις γωνίες μου. Δεν είμαι τόσο ευέξαπτος πια. Με απασχολεί η πορεία των παιδιών μου και δεν λέω εγώ είμαι. Δεν με λες αυστηρό. Η κόρη μου είναι στην εφηβεία αλλά είναι πολύ ώριμη. Την εμπιστεύομαι και δεν τη φοβάμαι καθόλου. Εννοείται θα είμαι πάντα δίπλα της».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved