Μαρίνα Ασλάνογλου: Το δέντρο που στόλισε με τον γιο της και φίλους είναι πολύ εντυπωσιακό

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα με τον γιο της.

Μαρίνα Ασλάνογλου: Το δέντρο που στόλισε με τον γιο της και φίλους είναι πολύ εντυπωσιακό

Η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου στόλισε και αυτή για Χριστούγεννα. Το δέντρο που επέλεξε ή είναι ή μοιάζει πολύ με αληθινό. Είναι ψηλό με πλούσια κλαδιά και τα στολίδια, οι μπάλες και τα φωτάκια το ανέδειξαν ακόμα περισσότερο.

Η ηθοποιός στόλισε το δέντρο και το σπίτι με τον γιο της και οικογενειακούς φίλους. Με το κινητό της τράβηξε βίντεο όλη τη διαδικασία και στη συνέχεια δημιούργησε ένα timelapse βίντεo.

Δείτε παρακάτω μερικά στιγμιότυπα.

Φυσικά στο βίντεο δεν μπορούσαμε να μην παρατηρήσουμε και το σπίτι το οποίο είναι μεγάλο cozy, με έντονο στο στοιχείο της πέτρας. Το δέντρο ταιριάζει απόλυτα στο στιλ διακόσμησης του σπιτιού στην οποία ξεχωρίζει το κόκκινο χαλί και τα βαριά σκαλιστά έπιπλα.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έχει μία δημιουργική και γεμάτη σεζόν. Πρωταγωνιστεί στην δραματική σειρά εποχής του ANT1 «Ψυχοκόρες» καθώς και στη θεατρική παράσταση «Σκηνές από ένα γάμο» που παίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Σύγχρονο Θέατρο. Μαζί της επί σκηνής ο Νίκος Ψαρράς.

aslanoglou.jpg

Παράλληλα προσπαθεί να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον 5χρονο γιο της, Κωνσταντίνο ο οποίος της μοιάζει αρκετά.

Πρόσφατα το αγοράκι είχε παρευρεθεί και στα γυρίσματα της μαμάς του. Η Μαρίνα Ασλάνογλου είχε απαθανατίσει το παρακάτω στιγμιότυπο.

gios-aslanoglou.jpg

Η ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» είχε πει αναφερόμενη στον γιο της: «Εκτός από μητέρα, είμαι γυναίκα, σύντροφος και επαγγελματίας. Προσπαθώ να τα συνδυάζω όλα. Προσπαθώ να έχω ποιοτικό χρόνο με το παιδί μου. Όταν γυρνάω σπίτι και τον βλέπω, τα ξεχνάω όλα».

marina-aslonoglou.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved