Χριστίνα Μπόμπα: Οι πιο γενναίες πειρατίνες του κόσμου οι κόρες της

Η γλυκιά ανάρτηση που έκανε με τις Αριάνα και Φιλίππα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι πιο γενναίες πειρατίνες του κόσμου οι κόρες της

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν είναι μια συνηθισμένη μαμά. Είναι μια σούπερ ηρωίδα μαμά, μια γλυκιά μαμά, μια πριγκίπισσα μαμά (ναι, ναι αλήθεια σας λέμε... φοράει στέμμα) και όλα όσα μια cool μαμά μπορεί να είναι.

xristina-mpompa-kores-prigkipissa-(2).jpg

Πέρα από το να τρέχει καθημερινά για τις υποχρεώσεις της (δουλεύει παιδιά, δεν κάθεται μιας και το περιεχόμενο που παράγει κρύβει πολύ κόπο από πίσω), το πραγματικό πάθος της Χριστίνας δεν είναι άλλο από την οικογένειά της. Η influencer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης αφιερώνουν τον ελεύθερο χρόνο τους στις 2χρονες δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Από οικογενειακές περιπέτειες μέχρι διακοπές και ταξίδια, η μητέρα των διδύμων βρίσκει πάντα χρόνο για να παίξει με τα παιδιά της.
Αν και η Χριστίνα φαίνεται να τρέχει και να μην φτάνει το τελευταίο διάστημα, έχει βρει πολλές δραστηριότητες για να ασχοληθεί με τα κορίτσια της.

Ζωγραφίζει μαζί τους, πηγαίνει στο κολυμβητήριο, πηγαίνει σε διάφορα πάρκα που προσφέρουν δραστηριότητες για παιδιά και γενικότερα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να διασκεδάσουν τα κορίτσια.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε βίντεο που τη δείχνει να κουνά τα κορίτσια της σε μια τραμπάλα. Μάλιστα όσο τις κουνούσε, έλεγε ότι ήταν πειρατίνες που βρίσκονταν στο πλοίο τους.

«Το σπίτι σας είναι το καράβι σας... γιατί είστε πειρατίνες... Και έρχεται... ο καρχαρίας...», έλεγε και οι μικρές διασκέδαζαν παίζοντας και ακούγοντας την ιστορία από τη μαμά τους.

Δείτε παρακάτω τη Χριστίνα στον καλύτερο ρόλο της ζωής της: αυτόν της μητέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved