Σάκης Τανιμανίδης: Η οικογενειακή φώτο στο κρεβάτι και τα νύχια που του έβαψαν οι κόρες του

Μπλε γκλίτερ χρησιμοποίησαν οι Αριάνα και Φιλίππα για να βάψουν τα νύχια των ποδιών του μπαμπά τους.

Σάκης Τανιμανίδης: Η οικογενειακή φώτο στο κρεβάτι και τα νύχια που του έβαψαν οι κόρες του

Instagram @chrismpo

Ευλογημένη η Χριστίνα Μπόμπα για όλα όσα της έφερε ο Θεός το Νοέμβριο. Μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί 10 από τα αγαπημένα της στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι αναρτήσεις τα είχαν όλα: στιγμές με την οικογένειά της, με τις κόρες της, τον σύζυγό της, την αδερφή της και μερικούς φίλους της. Εμείς διαλέξαμε τα δικά μας αγαπημένα και σας τα δείχνουμε.

«My team in life @sakiswp»

xristina-mpompa-anartisi-me-saki.jpg

Instagram @chrismpo

Η πρώτη φωτογραφία δείχνει την ίδια και τον Σάκη Τανιμανίδης αγκαλιά μέσα σε ένα ταξί.

Τρέχουμε στην αγκαλιά του μπαμπά μας!

Η δεύτερη επιλογή δεν είναι φωτογραφία αλλά βίντεο. Βίντεο που δείχνει την Αριάνα και τη Φιλίππα να τρέχουν στην αγκαλιά του μπαμπά μετά από ταξίδι. Οι μικρές βγαίνουν από την έξοδο του αεροδρομίου και ξεχύνονται στην αγκαλιά του.

Η αγαπημένη της φωτογραφία για τον μήνα Νοέμβριο

oikogeneiaki-foto-xristina-mpompa.jpg

Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα διάλεξε αυτή τη φωτογραφία για τον τελευταίο μήνα του χρόνου. «Μια από τις πιο αγαπημένες μου φωτό αυτό το μήνα, σε ένα κρεβάτι μαμά, μπαμπάς, Αριανα, Φιλίππα, νονά @yolanda.kalo», σχολίασε δείχνοντας τους τέσσερίς τους, μαζί με την κουμπάρα της και την μικρή της κόρη, να είναι όλοι σε ένα κρεβάτι ξαπλωμένοι.

«Miss you everyday @elinampo»

xristina-mpompa-me-tin-aderfi-tis.jpg

Instagram @chrismpo

Σε αυτή τη φωτογραφία η ίδια αποκαλύπτει πόσο πολύ της λείπει η αδερφή της που βρίσκεται στο Λονδίνο. Μέσα στον μήνα είχε την ευκαιρία να την επισκεφθεί και να τη δει έστω και για λίγο.

Πεντικιούρ με γκλίτερ

sakis-tanimanidis-pentikiour.jpg

Instagram @chrismpo

Αυτή είναι η δική μας αγαπημένη. Η φωτογραφία που δείχνει τα νύχια των ποδιών του Σάκη Τανιμανίδης βαμμένα με μπλε γκλίτερ. «Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να κάνουν pedicure στο μπαμπά τους», σχολίασε η Χριστίνα Μπόμπα δείχνοντας ότι ο μπαμπάς Σάκης δεν χαλά χατίρια στις κόρες του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved