Γιώργος Παπαγεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση με τη Δανάη Μιχαλάκη στο δωμάτιο τοκετού

Η πρώτη ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της μικρής του κόρης.

Γιώργος Παπαγεωργίου: Η συγκινητική ανάρτηση με τη Δανάη Μιχαλάκη στο δωμάτιο τοκετού

instagram @papageorgiou_g81

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2021 και στις 21 Νοεμβρίου έγιναν γονείς. Η Δανάη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Και οι δύο ηθοποιοί απέφυγαν να κάνουν αναρτήσεις και δηλώσεις για τη γέννηση της κόρης τους, πριν μερικές ώρες όμως, τόσο ο Γιώργος Παπαγεωργίου όσο και η Δανάη Μιχαλάκη, έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις, θέλοντας να ευχαριστήσουν ο ένας τον άλλο για αυτό το δώρο καθώς και όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Η ανάρτηση μέσα από το δωμάτιο τοκετού

papageorgiou_g81_17012643.jpg

instagram @papageorgiou_g81

Πριν μερικές ώρες ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από την ημέρα του τοκετού και της γέννησης του παιδιού τους και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα:

«Οταν ήμουν μικρός, είχα την τύχη να μεγαλώσω ανάμεσα σε γυναίκες. Εκτός από τη μάνα μου, γνώρισα 2 γιαγιάδες, 2 θείες και η υπομονή και η φροντίδα τους λειτουργούσε πάνω μου καταλυτικά. Τις θαύμαζα (και τις θαυμάζω) και πάντοτε η φύση τους ασκούσε πάνω μου μια επιρροή μαγική και θεραπευτική», εγραψε και συνέχισε, «Βλέποντας από κοντά τη γέννηση της κόρης μου και τη διαδικασία που πέρασε η γυναίκα μου, ο θαυμασμός μου μετατράπηκε σε κατι βαθύτερο. Το συνοψίζω σε ένα ρήμα: Υποκλινομαι. Υποκλίνομαι στη γυναικεία φύση, στη γυναικεία δύναμη, στη σοφια του γυναικείου σώματος. Στις μέρες που ήρθαν, άρχισα να σκέφτομαι πόσο αδιανόητο είναι το γεγονός ότι η πατριαρχία (που δεν γνωρίζει φύλο) μεσουρανεί εδώ και αιώνες. Υπόσχομαι όσο ζω, να κάνω ο,τι περνάει από το χέρι μου για να μάχομαι κατά των πατριαρχικών καταλοίπων και των αυταρχικών συμπεριφορών που τα συνοδεύει. Το χρωστάω στην κόρη μου».

Η ανάρτηση στης Δανάης Μιχαλάκη και το ευχαριστώ στον σύζυγός της, Γιώργο

Ανάρτηση έκανε και η ηθοποιός, Δανάη Μιχαλάκη. Όπως θα δείτε παρακάτω δημοσίευσε φωτογραφία που δείχνει την ίδια και τον σύζυγό της να αποχωρούν από το μαιευτήριο κρατώντας το κάθισμα αυτοκινήτου, που έχει το μωρό τους ξαπλωμένο.

mixalaki-exodos-apo-maieutirio.jpg

instagram @danae_michalaki

Στη λεζάντα της φωτογραφίας αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα τόσο στην κόρη της όσο και τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Στην κόρη μου: Σου έδωσα ζωή αλλά στα αλήθεια εσυ μου έδωσες την δίκη μου! Έναν καινούργιο κόσμο, τον δικό σου κόσμο που θα ανακαλύψουμε μαζί.

Στον άντρα μου: Γιώργο μου. Αγάπη μου. Αν κάτι έκανα σωστό στη ζωή μου ,είναι που σου έδωσα απλόχερα την καρδιά μου. Κάποτε σου έλεγα: Ή κανείς ή κι οί δύο μαζί. Τώρα λοιπόν είμαστε τρείς!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved