Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της γέμισαν τους τοίχους και τα έπιπλα με αυτοκόλλητα

Τα παιδιά αν δεν το γνωρίζετε, επωφελούνται από το παιχνίδι με τα αυτοκόλλητα.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της γέμισαν τους τοίχους και τα έπιπλα με αυτοκόλλητα

Λατρεύουμε τη Χριστίνα Μπόμπα γιατί αφήνει τις κόρες της ελεύθερες. Ελεύθερες να παίξουν και φυσικά... να κολλήσουν όπου θέλουν και όσα θέλουν αυτοκόλλητα.

Ναι, ναι! Οι μικρές έχουν αναλάβει τη διακόσμηση του σπιτιού που μένουν μέχρι να μετακομίσουν στο σπίτι τους, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση. Με τι διακοσμούν το σπίτι τους; Μα φυσικά με αυτοκόλλητα.

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να μην έχει δείξει επί τούτου τις διακοσμητικές ικανότητες των κοριτσιών της, όμως εμείς μέσα από διαφορετικές αναρτήσεις που έκανε αυτές τις μέρες εντοπίσαμε την αγάπη που έχουν τα κορίτσια για τα αυτοκόλλητα.

Όπως θα δείτε οι δίδυμες έχουν δημιουργήσει μικρά ή και μεγαλύτερα έργα τέχνης. Ο τοίχος γύρω από τον καθρέφτη έχει αυτοκόλλητα, καθώς επίσης το έπιπλο της τηλεόρασης και ο τοίχος πίσω από αυτή.

Αν κάνουν το ίδιο και τα δικά σας τα παιδιά αξίζει να γνωρίζετε ότι τα αυτοκόλλητα βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξή τους. Ενισχύουν για παράδειγμα τη δύναμη του χεριού, τις δεξιότητες κίνησης, τα αυτοκόλλητα λειτουργούν ως αισθητηριακά παιχνίδια μιας και διατίθεται σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και υφές και τέλος το παιχνίδι με αυτά βοηθά στον συντονισμό των χεριών.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved