Σταύρος Ξαρχάκος: Παίζει πιάνο με τον γιο του

Ένα τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και γιου μοιράστηκε η Ηρώ Σαΐα στο Instagram.

Σταύρος Ξαρχάκος: Παίζει πιάνο με τον γιο του

Με μπαμπά έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες και μητέρα μία ερμηνεύτρια με μεγάλη εμπειρία και επιτυχημένες συνεργασίες, τα δίδυμα ΜαρίαΙζόλδη και Σταύρος Junior, δεν θα μπορούσαν να μην έρθουν από τη μικρή τους ακόμα ηλικία σε επαφή με τη μουσική.

«Σήμερα ο Σταύρος Ξαρχάκος πήγε στην πρόβα του Σταύρου Ξαρχάκου και τραγούδησε Ξαρχάκο» είχε γράψει χιουμοριστικά σε ανάρτησή της η Ηρώ Σαΐα τον περασμένο Ιούνη. Στο βίντεο το αγοράκι τραγουδάει και από πίσω του ο μπαμπάς του τον παρακολουθεί.

https://www.instagram.com/reel/CtZULl4ovOZ/

Χθες η ερμηνεύτρια δημοσίευσε ακόμα ένα στιγμιότυπο με τον γιο της. Αυτή τη φορά ο μεγάλος Σταύρος Ξαρχάκος κάθεται στο πιάνο και έχει στην αγκαλιά του τον Σταύρο Junior. Τους φωτογραφίζει και κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να την έχει πάρει χαμπάρι.

xarxakos-gios.jpg

Ακόμα ένα απολαυστικό στιγμιότυπο μπαμπά και γιου; Το παρακάτω.

https://www.instagram.com/p/CLl1wm_gyUS/

Ο Σταύρος Ξαρχάκος αν και ενεργός στα social media, κάνει αναρτήσεις που αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά του. Η Ηρώ Σαΐα από την άλλη ενίοτε δημοσιεύει οικογενειακά στιγμιότυπα, όπως τα παραπάνω, ή την ανάρτηση που έκανε λίγες εβδομάδες πριν με αφορμή τα 7α γενέθλιά τους την 1η Νοέμβρη.

«Ένας κανονικός άνθρωπος , στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του έχει μόνιμα εκτός από ένα φως , ένα βιβλίο , μια φωτογραφία των παιδιών του (;) , του αγαπημένου του (;), τίποτα (;).

Εγώ έχω το κάδρο με τη φωτογραφία από ένα καλαμάρι το οποίο ο γιος μας είχε την επιθυμία να το τοποθετήσω εκεί και να το βλέπω , ενώ η Ιζόλδη τσεκάρει κάθε μέρα αν έχει παραμείνει στη θέση του .

Χρόνια πολλά μικρά μας , που μας μάθατε τα είδη των πλοίων , τις μπουκαπόρτες , τα είδη χταποδιού και τη συμπεριφορά του , τη σακαμπαμπασπίδα , το σαλάχι τορπίλη , το ψάρι σφαίρα και την πεσκανδρίτσα της αβύσσου και τόσα τόσα άλλα ! Που με μαλώνετε επειδή τρώω γρήγορα και μου μαθαίνετε να μασάω αργά … και τόσα άλλα .

Κυρίως όμως μας μάθατε να κολυμπάμε στη θάλασσα της αγάπης και κυρίως να αξιολογούμε τι εχει πραγματικά σημασία στη ζωή , αυτή την πρώτη κι υπέροχη επταετία μαζι σας !

Να σας χαιρόμαστε ❤️🙂» είχε γράψει τότε δημοσιεύοντας παράλληλα φωτογραφίες από τις τούρτες που διάλεξαν τα δύο αδέρφια.

https://www.instagram.com/p/CzGd4eOIl6O/

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Ηρώ Σαΐα να σας θυμίσουμε ότι είναι μαζί τα τελευταία 15 χρόνια. Παντρεύτηκαν το 2015 και το 2016 γεννήθκαν τα δίδυμα παιδιά τους. Για την επέτειό τους τον περασμένο Απρίλη, η ερμηνεύτρια είχε γράψει στο Instagram της:

«Ακριβώς 15 χρόνια μαζί και ακριβώς 7,5 χρόνια γάμου σήμερα και η ζωγραφιά αυτή είναι η κατάληξη. Υγεία να έχουμε μαέστρο, να παίρνουμε δύναμη από τις ομορφιές, ν' αντέχουμε»

https://www.instagram.com/p/Cj2-5Ksor1U/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved