Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Περήφανοι για τον γιο τους - Πήρε μετάλλιο στο Καράτε

Οι φωτογραφίες και το βίντεο που δημοσίευσε η «κουκουβάγια» μαμά και ο περήφανος μπαμπάς.

Αγγελική Δαλιάνη - Μάνος Παπαγιάννης: Περήφανοι για τον γιο τους - Πήρε μετάλλιο στο Καράτε

Η Αγγελική Δαλιάνη και ο Μάνος Παπαγιάννης έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια. Το 2009 γεννήθηκε η κόρη τους, Λυδία και λίγα χρόνια αργότερα, το 2017 ήρθε στον κόσμο λίγο πρόωρα ο γιος τους, Νικήτας.

Ο Νικήτας φυσικά είναι και εκείνος που μονοπωλεί τα βλέμματα στην οικογένεια και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα «φατσάκι» που ξετρελαίνει τους γονείς του με τα καμώματά του, τα νάζια του, τις ατάκες του και τις γκριμάτσες του. Αυτές οι τελευταίες δε, κάνουν και εμάς να χαμογελάμε, μιας και μας φτιάχνουν τη μέρα.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν, ο μικρός Νικήτας πήρε μετάλλιο. Μάλιστα! Μετάλλιο στο Κύπελλο εγχρώμων & μαύρων ζωνών που διοργανώθηκε στη Χαλκίδα το πρωί της Κυριακής.

«Χρυσό 🥇στην κατηγορία Κάτα Παίδων στο Κύπελλο Έγχρωμων ζωνών ο Νικήτας μου!!! 🥋
Κι εγώ μαμά «κουκουβάγια» και fan club μαζί!!!
Συγχαρητήρια Νικήτα!!!👏👏👏», σχολίασε η περήφανη μαμά δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες που τον δείχνουν να ποζάρει με το μετάλλιό του και το δίπλωμά του.

Μετά τις φωτογραφίες ακολούθησε και βίντεο που δείχνει το Νικήτα επί τω έργω.

https://www.instagram.com/reel/C0FLomUNYiy/

Αναρτήσεις όμως έκανε και ο περήφανος μπαμπάς, Μάνος Παπαγιάννης. Μάλιστα οι δικές του φωτογραφίες ήταν ακόμη καλύτερες από εκείνες της μαμάς, Αγγελικής. Οι γκριμάτσες του Νικήτα, είναι αυτό που πρέπει να δείτε για να σας φτιάξουν τη μέρα, μη σας πούμε και την βδομάδα μιας και δεν γίνεται να μη χαμογελάσετε βλέποντάς τον.

«The real cobra kai kid!!!!!!! #nikitas» σχολίασε ο μπαμπάς και δημοσίευσε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Μετάλλιο πήρε και η Λυδία

Στους ίδιους αγώνες εμφανίστηκε και η 14χρονη κόρη του ζευγαριού Λυδία, όπου και εκείνη με τη σειρά της διέπρεψε στο καράτε. Σχετικές αναρτήσεις έκαναν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δείχνοντας και για την κόρη τους την περηφάνια τους.

«Κι άλλο μετάλλιο 🏅🏅🏅 για την οικογένεια Παπαγιάννη!!! Μπράβο Λυδία!!! @lydia.papagianny», έγραψε ο Μάνος Παπαγιάννης δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες της κόρης του.

«2η μέρα αγώνων Καράτε σήμερα και ακόμα ένα μετάλλιο στη συλλογή μας!!!
🥈🥈🥈για τη Λυδία μου στην κατηγορία Κάτα Νεανίδων!!!!
Συγχαρητήρια @lydia.papagianny !!!!», έγραψε η μητέρα της, Αγγελική στον δικό της προσωπικό λογαριασμό συνοδεύοντας τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved