Χριστίνα Μπόμπα: Παίζει με τις κόρες της και ποζάρει με στέμμα στον φακό

Νέα στιγμιότυπα με τις δίδυμες μοιράστηκε μέσω Instagram η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Παίζει με τις κόρες της και ποζάρει με στέμμα στον φακό

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά το «διάλειμμα» που έκανε από τα social media μέσα στο καλοκαίρι, επέστρεψε δυναμικά και καθημερινά πλέον μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από όσα κάνει μέσα στη μέρα.

Τον περισσότερο από τον χρόνο της τον αφιερώνει στις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Οι μικρούλες έχουν πια μεγαλώσει αρκετά και είναι σε μία ηλικία που ανακαλύπτουν τον κόσμο, αλληλοεπιδρούν με τα πάντα γύρω τους και λατρεύουν τις δημιουργικές δραστηριότητες.

Η μαγειρική είναι επίσης μία από αυτές.

xristina-mpompa-moustokoyloura-(2).jpg

Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η Χριστίνα Μπόμπα, μοιράστηκε νέα στιγμιότυπα από την ώρα παιχνιδιού με τις μικρούλες.

«Όταν γυρνάω σπίτι, γίνομαι πριγκίπισσα» έγραψε στην ανάρτησή της. Στην αρχή η κάμερα ήταν στραμμένη στα δύο κορίτσια που έπαιζαν στο πάτωμα.

xristina-mpompa-kores-prigkipissa-(1).jpg

Έπειτα η κάμερα στράφηκε στην ίδια τη Χριστίνα Μπόμπα η οποία φορά ένα στέμμα, παιχνίδι των διδύμων.

xristina-mpompa-kores-prigkipissa-(2).jpg

Σε επίσης πρόσφατη δημοσίευσή της, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε στους ακολούθους της κάτι που κατάφερε μετά από καιρό σε σχέση με τα δύο κορίτσια.

Πιο συγκεκριμένα η επιχειρηματίας ανέβασε μια selfie στην οποία όπως έγραψε η ίδια, είχε πονηρό ύφος. Ο λόγος; Κατάφερε να βάλει για ύπνο τις μικρές πριν τις 9.30 μ.μ. κάτι που είχε να συμβεί από το καλοκαίρι.

xristina-mpompa.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved