Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν μου κρατάς το χέρι...» - Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο του

«Σ ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου ,μικρέ μου σαρδανάπαλε. Ο κόσμος μου είναι αλλιώς μαζί σου»

Γιώργος Χρανιώτης: «Όταν μου κρατάς το χέρι...» - Η γλυκιά ανάρτηση με τον γιο του

«Να είσαι πάντα όμορφος ,στο μέσα σου και στο έξω σου,να σαι γερός και να αντέχεις ,να χεις χρυσά μαλλιά και χρυσά μυαλά και να γελάς τόσο έντονα κι αληθινά όπως τώρα. Σ ευχαριστώ που είσαι στην ζωή μου, μικρέ μου σαρδανάπαλε. Ο κόσμος μου είναι αλλιώς μαζί σου», είχε γράψει κάποια στιγμή ο Γιώργος Χρανιώτης με αφορμή τη γιορτή του γιου του, Αλέξανδρου, δείχνοντάς μας για ακόμη μια φορά πως η ζωή του από τη στιγμή που ήρθε στον κόσμο ο γιος του άλλαξε προς το καλύτερο. Ομόρφυνε. Έλαμψε.

alexandros-xraniotis.jpg

Αυτή την ομορφιά και αυτή τη λάμψη προσπαθεί να δείξει με κάθε ανάρτηση που κάνει έχοντας στο πλευρό του είτε τον γιο του, είτε τη σύζυγό του, Γεωργία Αβασκαντήρα. Κάθε φορά δείχνει πόσο όμορφη και δεμένη οικογένεια έχει δημιουργήσει και πώς ένας πατέρας βρίσκεται στο πλευρό του γιου του.

xraniotis-oikogeneia.jpg

Γιώργος Χρανιώτης, Γεωργία Αβασκαντήρα, Αλέξανδρος Χρανιωτης

Μια τέτοια φωτογραφία δημοσίευσε πριν μερικές μέρες ο ηθοποιός που παίζει στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Αθηνά.

Ο Γιώργος Χρανιώτης κρατά από το χέρι τον γιο του, Αλέξανδρο και γράφει: «Όταν μου κρατάς το χέρi, με μεταμορφώνεις σε κάτι όμορφο. Αλήθεια σου λέω. #myboy #holdmyhand #onelove #kid».

xraniotis-gios-xeri.jpg

Γιώργος Χρανιώτης, Αλέξανδρος Χρανιωτης

Ο λιλιπούτειος πιανίστας βρήκε τον δικό του μοναδικό ήχο

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιώργος Χρανιώτης εκφράζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο την αγάπη που έχει για τον μικρό του γιο. Τις περισσότερες φορές οι αναρτήσεις του μοιάζουν βγαλμένες μέσα από κάποιο παραμύθι. Μια τέτοια ανάρτηση ήταν και εκείνη που έκανε πριν λίγο καιρό, δείχνοντας τον Αλέξανδρο να παίζει ένα μικρό πιανάκι.

xraniotis-piano-gios.jpg

«Κάθισε μπροστά στο πιάνο του και έπαιξε κάτι .Όχι αυτό που είχε προβάρει αλλά κάτι που στριφογυρνούσε στο μυαλό του εδώ και καιρό .Κάτι που ήθελε να ακούσουμε όλοι εμείς και να αισθανθούμε λίγο διαφορετικά, όχι απαραίτητα καλύτερα ,αλλά διαφορετικά. Μόλις τελείωσε ,το κοινό παρέμεινε ακίνητο .Κανείς δεν χειροκρότησε ,ούτε καν κουνήθηκε απ την θέση του. Και κανείς επίσης δεν είχε ξανακούσει κάτι παρόμοιο. Ήταν γεγονός ,ο λιλιπούτειος πιανίστας είχε βρει τον δικό του προσωπικό ήχο. Έναν ήχο που ήταν μοναδικός ,ιδιαίτερος και κάπως δύσκολος. Και αυτή η εκκωφαντική ησυχία που απλώθηκε στον χώρο ,ήταν η ανταμοιβή του. Πιο μεγάλη κι απ το πιο ηχηρό χειροκρότημα. Ο μικρός πιανίστας σηκώθηκε απ την καρέκλα του ,υποκλίθηκε στο βουβό κοινό και απομακρύνθηκε. Ήταν ευτυχής!».

Ο Γιώργος Χρανιώτης και οι «Τέλειοι Ξένοι»

Οι «Τέλειοι Ξένοι», του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχει επιστρέψει από τον Οκτώβρη στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Δίπλα στον Γιώργο Χρανιώτη, βρίσκονται οι Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα. Το εξαιρετικό κείμενο που που έχει αποδώσει με έμπνευση και μεράκι η Ελεονώρα Μελέτη, οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη χρονιά και θα βρίσκονται στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη με Κυριακή, για όσους δεν τους είδαν ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να τους ξαναδούν.

https://www.instagram.com/p/Cz6IDwaCQWs/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved