Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες έφτιαξαν... ελιόψωμο

Οι μικρές Αριάνα και Φιλίππα λατρεύουν τη μαγειρική.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες έφτιαξαν... ελιόψωμο

Η Χριστίνα Μπόμπα, μετά την αποχή από τα social media, έκανε ένα δυναμικό come back. Καθημερινά μοιράζεται με τους ακολούθους της στιγμιότυπα από τη δουλειά, το σπίτι, τη βόλτα, δίνει συμβουλές ή ρωτάει τη γνώμη των followers της για θέματα που την απασχολούν.

Σε πολλές από τις αναρτήσεις της φυσικά πρωταγωνιστούν οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα, που έχουν μεγαλώσει πολύ και η κάθε μία ολοένα και πιο έντονα ξεδιπλώνει τον χαρακτήρα της.

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

Για την ονομαστική γιορτή της Φιλίππας μερικές ημέρες πριν, η Χριστίνα Μπόμπα είχε δημοσιεύσει το παρακάτω βίντεο.

Τα δύο κορίτσια αγαπούν τις δημιουργικές δραστηριότητες όπως η ζωγραφική, η κατασκευή χειροτεχνικών. Ακόμα μία αγαπημένη τους δραστηριότητα είναι η μαγειρική.

«Τα κορίτσια μόλις μαγείρεψαν» είχε γράψει σε παλιότερη ανάρτησή της.

xristina-mpompa-didimes-(9).jpg

Σε άλλη μας έδειξε τις δύο αδερφούλες να ζυμώνουν και να φτιάχνουν μουστοκούλουρα.

xristina-mpompa-moustokoyloura-(2).jpg

Οι δίδυμε μπήκαν ξανά στην κουζίνα και αυτή τη φορά έφτιαξαν… ελιόψωμο. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη διαδικασία και φυσικά το αποτέλεσμα το οποίο εννοείται ότι δοκίμασε.

Τα οφέλη της μαγειρικής για τα παιδιά

Η μαγειρική είναι μία διασκεδαστική και ωφέλιμη δραστηριότητα για τα παιδιά. Αρχικά είναι ένας τρόπος να εξασκήσουν τις κινητικές τους δεξιότητες. Ζυμώνουν, πλάθουν, μεταφέρουν στερεά και υγρά υλικά από το ένα σκεύος στο άλλο. Επίσης η μαγειρική τους δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τη χαρά της δημιουργίας, να εκφραστούν, να εξερευνήσουν και να μάθουν να συνεργάζονται.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved