Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίζει τον γιο της μετά από καιρό

Φωτογραφία του Βλάσση δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Φωτογραφίζει τον γιο της μετά από καιρό

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε μαμά τον Ιανουάριο του 2023 φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια όλο αυτό το διάστημα ζει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της. Κατά καιρούς εκτός από φωτογραφίες και στιγμιότυπα με τον γιο της, Βλάσση, έχει μοιραστεί σκέψεις και μερικές εμπειρίες γύρω από τη μητρότητα.

https://www.instagram.com/p/CsOh6RfIt0x/

«Πώς τα καταφέρνεις; Πώς βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου; Θηλάζεις; Και πώς αντέχεις; Θα αντέξεις; Έχεις βοήθεια; Γυμνάζεσαι; Μα πως αφού έκανες καισαρική! Και ένα σωρό ερωτήσεις που κατακλύζουν τις ζωές μας… Κάποιες μέρες ξυπνάω τόσο δυνατή σαν να έχω υπερφυσικές δυνάμεις. Κάποιες άλλες όμως, ξυπνάω στο σκοτάδι και όλα μοιάζουν μαύρα.

Παλεύω όμως να βρω αυτή τη δύναμη, κάθε μέρα είναι ένας αγώνας. Μόνο που αντικρίζω την ηλιαχτίδα μου όλα μοιάζουν δυνατά. Θα συνεχίσω… Στόχος μου είναι να ξεπερνάω κάθε μέρα τον εαυτό μου, να είμαι καλύτερη μαμά από χθες, παρά τις ενοχές και τύψεις, βήμα βήμα και θα τα καταφέρω. Αφού μπορώ εγώ, μπορείς κι εσύ και αντίστροφα», είχε εξομολογηθεί μέσα από τον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, για το πώς βιώνει τη μητρότητα.

Η ανάρτηση με τον Βλάσση από την παιδική χαρά

Ο Βλάσσης είναι 10 μηνών και η τελευταία φορά που τον είδαμε σε ανάρτηση της μαμάς, Κωνσταντίνας, ήταν στις 8 Οκτωβρίου. Τότε που φωτογραφήθηκε κρατώντας τον στην αγκαλιά της, τυλιγμένο μέσα σε μια κουβερτούλα.

konstantinaspyropoulou_.jpg

Αυτή τη φορά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε φωτογραφία που τους δείχνει μαζί στην παιδική χαρά. Μάλιστα ο μικρός Βλάσσης, όπως μπορείτε να διακρίνετε και εσείς, κάνει κούνια.

Η παρουσιάστρια, που έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του γιου της, έκρυψε με ένα emoji τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Μέχρι και σήμερα δεν έχει δείξει ποτέ το πρόσωπο του πρίγκιπά της.

konstantina-spiropoulou-gios-anartisi.jpg

«My SǒNshine 🌞🧿», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια (ναι, ναι, κλισέ φράση... αλλά αληθινή στην προκειμένη περίπτωση) έπεσαν βροχή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved