Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Παίζει κιθάρα με την 3,5 ετών κόρη της

Απολαυστικά στιγμιότυπα με μαμά και κόρη. 

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Παίζει κιθάρα με την 3,5 ετών κόρη της

Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική σειρά του Antenna «Γυναίκα χωρίς Όνομα», αγαπήθηκε, ωστόσο, ιδιαίτερα μέσα από τον περσινό της ρόλο στη σειρά «Νούμερα» της ΕΡΤ στο πλευρό του Φοίβου Δεληβοριά.

https://www.instagram.com/p/Cn7BFhHtZev/

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο την κόρη της της τον Μάιο του 2020. Όλα αυτά τα χρόνια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή και ακόμα και οι αναρτήσεις με την μικρή Μάιρα, δεν είναι συχνές.

https://www.instagram.com/p/CRJEcIapXdy/

Η Μάιρα είναι πια 3,5 ετών και έχει μεγαλώσει αρκετά. Έχει σπαστά καστανά μαλλιά και αστείρευτη ενέργεια. Σε ένα από τα σχετικά πρόσφατα στιγμιότυπα που δημοσίευσε η ηθοποιός με την κόρη της, η μικρούλα τρέχει στον δρόμο φορώντας μία oversized ζακέτα σε ροζ χρώμα.

tavoulari-alexandra.jpg

Τα πιο πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε με τους ακολούθους της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη είναι ακόμα πιο απολαυστικά. Μαμά και κόρη παίζουν μαζί κιθάρα, για την ακρίβεια, η ηθοποιός της δείχνει τι πρέπει να κάνει και η μικρούλα ακολουθεί τις οδηγίες. Και όλα ξεκινήσαν με ένα «Να παίξω;» που ρώτησε η 3,5 ετών Μάιρα με το που έπιασε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη την κιθάρα στα χέρια της.

Η ηθοποιός είχε βρεθεί μερικούς μήνες πριν στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και την δική της εμπειρία τοκετού.

«Ήρθε εύκολα και γεννήθηκε εύκολα. Το σημαντικό είναι ότι “έμπλεξα” με μια ομάδα, μια “συμμορία” που συνεργάζεται με τον γιατρό μου, απαρτίζεται από τρεις μαίες και ξεγεννάνε και στο σπίτι. Βρισκόμουν στην αίθουσα που πας πριν την αίθουσα τοκετού, που περνάς όλους τους πόνους κτλ, και ξαφνικά άνοιξε η πόρτα και μπήκε ο γιατρός μου με τη μαία με φακό από κινητό. Θεωρούν ότι το παιδί επειδή αντιλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή και είναι μια πολύ στρεσογόνα κατάσταση και για το παιδί και τη μητέρα, υπάρχει περίπτωση μετακινώντας τη μητέρα να υπάρξει επιπλοκή…» είπε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved