Μελίνα Νικολαΐδη: Μπήκε στην κουζίνα, μαγείρεψε και τα έκανε όλα άνω κάτω

Στο φοιτητικό της σπίτι επιχειρεί να μαγειρέψει και δείχνει όχι μόνο το σαλόνι της αλλά και τον χαμό που προκάλεσε μαγειρεύοντας.

Μελίνα Νικολαΐδη: Μπήκε στην κουζίνα, μαγείρεψε και τα έκανε όλα άνω κάτω

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Δέσποινα Βανδή και τον γιο της, Γιώργο, στην κουζίνα να μαγειρεύουν αλλά τη Μελίνα Νικολαΐδη, όχι. Η πρώτη φορά που είδαμε συνταγή της Μελίνας ήταν το μακρινό 2020 όταν έφτιαξε σοκολατόπιτα και μπισκότα και η τελευταία, φέτος το Πάσχα που αποφάσισε να βοηθήσει στην παρασκευή των πασχαλινών τσουρεκιών.

melina-nikolaidi-koulourakia.jpg

Όπως βλέπετε οι φορές που μπήκε στην κουζίνα (και έδειξε σε εμάς) είναι ελάχιστες και μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Πριν λίγες ώρες, η φοιτήτρια κόρη της Δέσποινας Βανδή αποφάσισε να δείξει τις μαγειρικές της ικανότητες και τον χαμό που αφήνει πίσω της, κατά την προσπάθειά της.

«Messy kitchen» σχολίασε στην φωτογραφία που τη δείχνει να φτιάχνει μια σάλτσα στο τηγάνι. Η ίδια δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, όμως, όπως μπορούμε να δούμε και εμείς, έναν μικρό χαμό τον έχει η κουζινούλα της.

melina-nikolaidi-mageiriki.jpg

Από τον καθρέφτη φαίνεται και το όμορφο σαλόνι της, οι ροζ τουλίπες που έχει στην άκρη του επίπλου της τηλεόρασης καθώς επίσης και ο μπλε καναπές της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved