Δούκισσα Νομικού: Το challenge που έβαλε με τα παιδιά της και η φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού

Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε νέα στιγμιότυπα με τον Σάββα και τη μικρή Αναστασία. 

Δούκισσα Νομικού: Το challenge που έβαλε με τα παιδιά της και η φωτογραφία στο μπάνιο του σπιτιού

Η Δούκισσα Νομικού είναι φειδωλή στις φωτογραφίες με τα παιδιά της που δημοσιεύει στο Instagram. Τις τελευταίες ημέρες, έκανε μία εξαίρεση και οι λόγοι ήταν πολλοί: γενέθλια, γιορτές, στολισμός του σπιτιού για τα Χριστούγεννα και επιπλέον, για 21 συνεχόμενες μέρες ο Σάββας και η Αναστασία κατάφεραν να βουρτσίσουν καλά και σωστά τα δόντια τους πρωί και βράδυ.

Το τελευταίο μπορεί να σας επλήσσει αλλά ήταν ένα challenge για την επιχειρηματία, το οποίο έβγαλαν εις πέρας. Η Δούκισσα Νομικού δημοσίευσε μία φωτογραφία με τον Σάββα και την Αναστασία στο μπάνιο του σπιτιού όπου και οι τρεις βουρτσίζουν τα δόντια τους μαζί. Ο Σάββας φοράει μία ποδοσφαιρική φανέλα με το όνομά του και τον αριθμό 10 και η Αναστασία ακριβώς δίπλα του κάθεται πάνω στον νιπτήρα.

doukissa-nomikou-dentra.jpg

Δούκισσα Νομικού: Όχι μόνο στόλισε με καλοκαιρινά το δέντρο της αλλά έφτιαξε και Xmas cookies

Άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της αυτή που τα αδύο αδέρφια φορούν στολή σούπερ ήρωα και ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό. Με τη φωτογραφία αυτή ευχήθηκε στον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, για τη γιορτη του.

https://www.instagram.com/p/Cy3xYMvLWw5/

Ακόμα ένα στιγιότυπο είναι το παρακάτω, μπροστά από το στολισμένο δέντρο.

doukissa-nomikou-genethlia-dentro.jpg

Στόλισε και φέτος για Χριστούγεννα η Δούκισσα Νομικού

Κάθε χρόνο η Δούκισσα Νομικού στολίζει το δέντρο για τα Χριστούγεννα στις 6 Νοέμβρη, μία μέρα πριν από τα γενέθλιά της. Σε παλιότερη ανάρτησή της είχε πει για αυτήν τη συνήθεια που έγινε παράδοση:

«Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Επίσης, το δέντρο που στολίζει δεν είναι τυχαίο. Είανι το ίδιο δέντρο που στόλιζε με τους γονείς και τον αδερφό της όταν ήταν παιδιά, το οποίο της έδωσαν οι γονείς της όταν δημιούργησε τη δική της οικογένεια.

Και φέτος ο στολισμός είναι αντίστοιχος με εκείνων των προηγούμενων ετών. Κόκκινες μπλάλες, πολλά φωτάκια και στολίδια ιδιαίτερα με εκείνα των παιδιών.

https://www.instagram.com/p/CzRl24Nrqy-/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved