Λεωνίδας Κουτσόπουλος: H ασπρόμαυρη φωτογραφία του γιου του στη θάλασσα

Με αφορμή τα γενέθλιά του, ο γνωστός σεφ δημοσίευσε μια ακόμα φωτογραφία του μικρού Κίμωνα.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: H ασπρόμαυρη φωτογραφία του γιου του στη θάλασσα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον γιο του

Instagram / chef_koutsopoulosleonidas

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε γενέθλια στις 9 Νοεμβρίου.

Οι ευχές που δέχτηκε στα social media πολλές. Θέλησε λοιπόν να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους κι έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

«Πλέον την ηλικία δεν τη μετράμε σε χρόνια αλλά σε χαμόγελα του Κίμωνα. Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές».

Ο γνωστός σεφ, όπως βλέπετε, επέλεξε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του μοναχογιού του καθώς κάθεται στα βότσαλα και ατενίζει τη θάλασσα.

koutsopoulos-gios.jpg

Ο γιος του είναι πλέον ενός έτους και όπως μπορείτε να φανταστείτε, ο σεφ και παρουσιαστής είναι ενθουσιασμένος με καθετί που κάνει.

Αποφεύγει ωστόσο να δημοσιεύει συχνά στιγμές μαζί του και μόνο ανά διαστήματα μοιράζεται ορισμένα στιγμιότυπα με τον γιο του. Όπως αυτό στην εξοχή,

koytsopoulos.JPG

ή αυτό στη θάλασσα.

https://www.instagram.com/p/CuuOGBzoRMq/

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τον γιο του, στην εκπομπή «Γεια σου» τον Νοέμβριο του 2022. Τότε είχε αποκαλύψει ότι αυτός που βοηθά με τις συμβουλές του δεν είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς αλλά η σύζυγός του, Δέσποινα.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "Σωτήρη βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω την σύζυγό του, την Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ».

https://www.instagram.com/p/CnRZ6N5oULf/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved