Chiara Ferragni: Η κόρη της λατρεύει την πίτσα - Απολαυστικό βίντεο

Η Vittoria μεταφέρει μόνη της τα κουτιά με την πίτσα στην κουζίνα.

Chiara Ferragni: Η κόρη της λατρεύει την πίτσα - Απολαυστικό βίντεο
Instagram / chiaraferragni

Η κόρη της Chiara Ferragni και του συζύγου της Fedez, αν και μόλις 2 ετών, είναι μια μικρή σταρ. Η Vittoria, έχει ήδη κερδίσει τους followers των διάσημων γονιών της οι οποίοι κάνουν συχνές αναρτήσεις με την κόρη τους.

Είτε πρόκειται για αστεία σκετς που μοιράζεται ο μπαμπάς Fedez, για μαθήματα μακιγιάζ με τη μαμά Chiara ή για καθημερινά περιστατικά με τον μικρό της αδερφό Leone, η Vittoria Ferragni Lucia χωρίς αμφιβολία είναι μια πραγματική σταρ του διαδικτύου.

https://www.instagram.com/p/CzJeU3HoBSJ/

Chiara Ferragni και Vitto

Η Vittoria Ferragni Lucia ( χαιδευτικά Vitto) ήταν διάσημη στο ευρύ κοινό απ΄όταν ήταν ακόμα στην κοιλιά της μητέρας της. Γνωρίζουμε τα πάντα για αυτήν: από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την πρώτη μέρα της ζωής της. Και μετά τα πρώτα βήματα και τα πρώτα χαμόγελα, τις πρώτες λέξεις και τα βλέμματα.

https://www.instagram.com/p/Cys1A1yIgCY/

Εξάλλου, δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά για την πιο κοινωνική οικογένεια της Ιταλίας. Η Vitto, λοιπόν, συμμετείχε και στη σειρά The Ferragnez, αποκτώντας ακόμη μεγαλύτερη δημοτικότητα. Αλλά πάνω από όλα είναι η έμφυτη φιλικότητα του μικρού κοριτσιού που κέρδισε τους θαυμαστές του Ferragnez. Οι οποίοι ακολουθούν συχνά το ζευγάρι μέσω των social media για να μην χάνουν τις ξεκαρδιστικές φάρσες της μικρής στο σπίτι.

https://www.instagram.com/reel/Cy-49MaIcE8/

Η Vitto λατρεύει την πίτσα

Σε μία από τις πολλές αναρτήσεις της διάσημης influencer είδαμε την χαριτωμένη κόρη της να θέλει να φάει πίτσα. Με μια διαφορά: δεν πήρε ένα κομμάτι αλλά μετέφερε από το καθιστικό στην κουζίνα πέντε ολόκληρα κουτιά πίτσας.

Δείτε το βίντεο με την χαριτωμένη μικρούλα:

https://www.instagram.com/reel/CzW3k7sLYeo/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved