Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο ύπνος μας διαρκεί όσο ένα εσπρεσάκι…» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου απολαμβάνει τους πρώτους μήνες με το μωρό.

Ιωάννα Μαλέσκου: «Ο ύπνος μας διαρκεί όσο ένα εσπρεσάκι…» - Η νέα ανάρτηση με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου έφερε στον κόσμο την κόρη της στις 5 Μαΐου. Λίγες μέρες μετά τον τοκετό δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου και έγραψε στην ανάρτησή της:

«Το ομορφότερο “δώρο” της ζωής! Το “ρόδο” μας 🌹 05/05/23. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές και την αγάπη σας»

https://www.instagram.com/p/Cr_EKHco2ZR/

Η παρουσιάστρια είναι όλο αυτό το διάστημα ενεργή στα social media όπως ήταν άλλωστε και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Δημοσιεύει συχνά φωτογραφία με την κόρη της και όσα κάνουν μαζί στην καθημερινότητά τους: βόλτα, γυμναστική, αγκαλιές, εκδρομές με κάθε ευκαιρία.

maleskou.jpg

Στιγμιότυπα από τη βόλτα τους με το καρότσι μοιράστηκε και χθες η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία με την κόρη της στο καρότσι, ντυμένη στα ροζ και με μία φλοράλ κορδέλα στο κεφάλι. Η μικρούλα κοιμάται και η Ιωάννα Μαλέσκου έγραψε χιουμοριστικά:

«Ο ύπνος μας διαρκεί όσο ένα εσπρεσάκι»

ioanna-maleskou-volta-me-moro.jpg

Το πάρτι για τον έναν μήνα και τα δύο ονόματα

H Ιωάννα Μαλέσκου γιορτάζει τον ερχομό της κόρης της με κάθε ευκαιρία. Όταν η μικρούλα έγινε ενός μήνα είχε διοργανώσει ένα μικρό πάρτι με boho διακόσμηση, ροζ τούρτα και λαχταριστά γλυκά. Παρακάτω μερικά από τα στιγμιότυπα που είχε μοιραστεί.

maleskou2.jpg

maleskou1.jpg

Όλους αυτούς τους μήνες η Ιωάννα Μαλέσκου περνά με την κόρη της όσο περισσότερο χρόνο μπορεί. Σε κοσμικό event που βρέθηκε χθες, όταν ερωτήθηκε για επόμενα επαγγελματικά σχέδια, δήλωσε ότι δε βιάζεται να κάνει πράγματα. Στην ίδια εκδήλωση αναφέρθηκε και στα ονόματα που έχουν αποφασίσει να δώσουν στην κόρη τους, χωρίς ωστόσο να είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική:

«Θα είναι ένας συνδυασμός δύο ονομάτων. Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό αλλά είναι σίγουρα οικογενειακή υπόθεση»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved