Σάκης Τανιμανίδης: Στα πατώματα με τη Φιλίππα και την Αριάνα

9.29 το πρωί ο μπαμπάς Σάκης φτιάχνει ξύλινα παζλ με τις κόρες του.

Σάκης Τανιμανίδης: Στα πατώματα με τη Φιλίππα και την Αριάνα

Κάπως έτσι ξεκινάει η μέρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ίσως το ζευγάρι να έχει χρόνο για πρωινό χουζούρι στο κρεβάτι και χαζολόγημα, όμως οι δύο κόρες τους, Φιλίππα και Αριάνα φροντίζουν να τους έχουν στο πόδι από το πρωί. Τόσο πρωί που το... 9 και κάτι, να θυμίζει μεσημέρι για την οικογένειά τους.

Βλέπετε η Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στιγμιότυπο από την πρωινή ρουτίνα που είχε το πρωί της Τετάρτης με τις κόρες του. Κανείς από τους τρεις της φωτογραφίας δεν φορά πιτζάμες, κάτι που μαρτυρά ότι έχουν κάνει απολαύσει το πρωινό τους και παίζουν για να περάσει όμορφα η ώρα τους.

sakis-tanimanidis.jpg

«Ο σωστός τρόπος για να ξεκινήσει η μέρα!», σχολίασε περήφανος μπαμπάς κάτω απο τη φωτογραφία που τον δείχνει να φτιάχνει ξύλινα παζλ με τις κόρες του. Μάλιστα η Αριάνα το φτιάχνει μόνη της όσο ο μπαμπάς βοηθά τη Φιλίππα με τα δικά της κομμάτια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σάκης Τανιμανίδης «πέφτει στα πατώματα» για χάρη των δίδυμων κοριτσιών του. Στο παρελθόν τον έχουμε δει πολλές φορές να παίζει με τα κορίτσια και να τους διαβάζει παραμύθια. Θυμηθείτε τα παρακάτω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved