Μάρα Δαρμουσλή: Οι γιοι της γιορτάζουν και δημοσίευσε βίντεο με φωτογραφίες τους

Νέα στιγμιότυπα με τους γιους της μοιράστηκε η Μάρα Δαρμουσλή. 

Μάρα Δαρμουσλή: Οι γιοι της γιορτάζουν και δημοσίευσε βίντεο με φωτογραφίες τους

Η Μάρα Δαρμουσλή έχει χιούμορ και αυτό αποτυπώνεται σε πολλές από τις αναρτήσεις της στο Instagram. Τα στιγμιότυπα που δημοσιεύει με τον μικρό της γιο, είναι απλά απολαυστικά.

Σε ένα από τα πιο πρόσφατα το μοντέλο και ηθοποιός απαθανάτισε τον μικρό Μιχάλη να έχει ξυπνήσει από το άγριο χάραμα και να κάνει βόλτες στο σαλόνι.

mara-darmousli.jpg

Το αγοράκι γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022 και είναι το δεύτερο παιδί για την Μάρα Δαρμουσλή. Ο μεγαλύτερο γιος της είναι 17 ετών και η καθημερινότητα σε ένα σπίτι με ένα νήπιο και έναν έφηβο, είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερη. Σε συνέντευξή της το 2022 στο Mothersblog.gr είχε πει ότι η καθημερινότητα αυτή είναι πολύ διαφορετική, εύκολη και δύσκολη ταυτόχρονα, την έφερε, όμως, ακόμα πιο κοντά με τον μεγάλο της γιο, Άγγελο, ο οποίος και λατρεύει τον μικρό του αδερφό.

https://www.instagram.com/p/CoHiVF3MtLo/

Μεγαλώνοντας, τα δύο αδέρφια είναι πιο δεμένα μεταξύ τους και αυτό φαίνεται και μέσα από τα νέα στιγμιότυπα που δημοσίευσε στο Instagram το πρώην μοντέλο. Ο Άγγελος και ο Μιχάλης έχουν σήμερα και οι δύο την ονομαστική τους γιορτή και η Μάρα Δαρμουσλή δημοσίευσε ένα βίντεο με φωτογραφίες τους στο Instagram.

«Σήμερα,σ’αυτό το σπίτι, γιορτάζουν οι μεγαλύτερες αγάπες μου! Χρόνια πολλά Άγγελε μου, χρόνια πολλά Μιχαλιό μου!» έγραψε στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/reel/CzYD4xIsjOX/

Ο Μιχάλης είναι ένα δραστήριο αγοράκι που θέλει να εξερευνά ό,τι υπάρχει γύρω του.

mara-darmousli-gios.JPG

Ο Άγγελος είναι ένας έφηβος που αγαπά τον αθλητισμό και όχι μόνο. Διαπρέπει στο kickboxing, μιας και βαδίζει στα χνάρια του μπαμπά του και η Μάρα Δαρμουσλή μόνο περήφανη μπορεί να νιώσει για εκείνον.

paulos-kaponis-me-aggelo-kaponi.jpg

Παύλος και Άγγελος Καπώνης

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved