Ρούλα Ρέβη: Πώς θα ήταν μια μάγισσα στη σημερινή εποχή - Οι φώτο της κόρης της

Υπέροχες φωτογραφίες που μοιάζουν βγαλμένες από παραμύθι των αδελφών Γκριμ.

Ρούλα Ρέβη: Πώς θα ήταν μια μάγισσα στη σημερινή εποχή - Οι φώτο της κόρης της

instagram @roula.revi

Η μικρή Ειρήνη- Χρυσή θα μπορούσε να είναι η μάγισσα του βιβλίου του Preussler Otfried, «Η μικρή Μάγισσα». Η μητέρα της, Ρούλα Ρέβη, φωτογράφος, κατάφερε να απαθανατίσει την δική της μικρή Μάγισσα και εμάς να μας χαρίσει για ακόμη μια φορά όμορφα στιγμιότυπα που μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι.

Η Ρούλα Ρέβη συχνά απαθανατίζει με τον φακό της τα παιδιά της, θέλοντας να κρατήσει για πάντα κάποιες στιγμές. Στιγμές που θέλει να μείνουν αναλλοίωτες στο χρόνο, στιγμές που θέλει να θυμάται ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια και την πιο μικρή ομορφιά από αυτές.

Αντίστοιχες είναι και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε με την κόρη της, Ειρήνη. Κατάφερε να απαθανατίσει την παιδική αθωότητα με έναν μοναδικό τρόπο.

Εκμεταλλευόμενη το Halloween και τη μέρα που η κόρη της ντύθηκε μάγισσα, η ταλαντούχα φωτογράφος αποτύπωσε στο φακό της στιγμές από το παιχνίδι της Ειρήνης, δημιουργώντας εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από κάποιο παραμύθι των αδελφών Γκριμ.

Τα παιδιά της είναι η έμπνευση της Ρούλας Ρέβη και με κάθε ευκαιρία «καταγράφει» με τον φακό της, όμορφες, αθώες, τρυφερές, «ζεστές» και συγκινητικές στιγμές της ζωής της με το ωραιότερο δώρο που της χάρισε ο Θεός.

Απολαύστε και εσείς τις όμορφες εικόνες που για ακόμη μια φορά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Ρέβη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved