Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Τα δίδυμά τους είχαν γενέθλια (εικόνες)

Τα δίδυμα έγιναν 7 ετών!

Σταύρος Ξαρχάκος – Ηρώ Σαΐα: Τα δίδυμά τους είχαν γενέθλια (εικόνες)

Ο Νοέμβρης είναι ένας ξεχωριστός μήνας για τον Σταύρο Ξαρχάκο και τη Ηρώ Σαΐα, καθώς τα δίδυμα παιδιά τους γιορτάζουν τα γενέθλιά τους.

Πριν μερικές ημέρες και συγκεκριμένα την 1η Νοέμβρη η Μαρία – Ιζόλδη και ο Σταύρος Jr. -όπως ονομάζονται τα δίδυμα- γιόρτασαν τα έβδομα γενέθλιά τους και φωτογραφίες δημοσίευσε η μητέρα τους, Ηρώ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Ckax_9foJNf/

Με δύο insta stories, ένα που δείχνει την τούρτα των παιδιών και ένα που τα δείχνει να κοιτάζουν την όμορφη τούρτα τους, ευχήθηκε «χρόνια πολλά».

Λίγο αργότερα ακολούθησε ακόμη μια ανάρτηση με την ίδια να σχολιάζει: «Ένας κανονικός άνθρωπος , στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του έχει μόνιμα εκτός από ένα φως, ένα βιβλίο , μια φωτογραφία των παιδιών του (;) , του αγαπημένου του (;), τίποτα (;).


Εγώ έχω το κάδρο με τη φωτογραφία από ένα καλαμάρι το οποίο ο γιος μας είχε την επιθυμία να το τοποθετήσω εκεί και να το βλέπω , ενώ η Ιζόλδη τσεκάρει κάθε μέρα αν έχει παραμείνει στη θέση του.
Χρόνια Πολλά μικρά μας , που μας μάθατε τα είδη των πλοίων , τις μπουκαπόρτες , τα είδη χταποδιού και τη συμπεριφορά του , τη σακαμπαμπασπίδα , το σαλάχι τορπίλη , το ψάρι σφαίρα και την πεσκανδρίτσα της αβύσσου και τόσα τόσα άλλα ! Που με μαλώνετε επειδή τρώω γρήγορα και μου μαθαίνετε να μασάω αργά … και τόσα άλλα .

Κυρίως όμως μας μάθατε να κολυμπάμε στη θάλασσα της αγάπης και κυρίως να αξιολογούμε τι έχει πραγματικά σημασία στη ζωή , αυτή την πρώτη κι υπέροχη επταετία μαζί σας !
Να σας χαιρόμαστε ❤️🙂».

Τα δύο ποιήματα της ζωής του Σταύρου Ξαρχάκου

https://www.instagram.com/p/CsyktosoamU/

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Σταύρος Ξαρχάκος, μίλησε στην Καθημερινή της Κυριακής και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα δίδυμα παιδιά του.

«Η οικογένειά μας, τα δύο μας μικρά παιδιά, με έχουν αλλάξει ως χαρακτήρα. Χρωστάω πολλά στην Ηρώ, και το λέω δημόσια, γιατί οφείλουν κάποια πράγματα να μπουν στη θέση τους. Είμαι πανευτυχής που έχω αυτή την οικογένεια. Το επίτευγμά μου είναι αυτό. Ξέρετε, κάποτε κάποιος με είχε ρωτήσει αν έχω γράψει ποίηση. Του είπα: "Ναι, έχω γράψει. Τα δύο ομορφότερα ποιήματά μου είναι τα δύο εφτάχρονα, πλέον, παιδιά μου". Τα παιδιά μου είναι η αισιοδοξία μου για το μέλλον. Τελικά, είμαι ένας αισιόδοξος άνθρωπος, με τις δυσκολίες του, αλλά αισιόδοξος. Στα 77 μου είχα την ευλογία να κάνω δύο παιδιά. Τι άλλο να ζητήσω;», είχε αναφέρει.

https://www.instagram.com/p/Cvj_mg3I_R0/

Ο Σταύρος Ξαρχάκος καθημερινά εντυπωσιάζεται από τη φαντασία των παιδιών του. Αυτή η φαντασία και η αισιοδοξία των παιδιών -όπως ανέφερε στην ίδια συνέντευξη ο ίδιος- είναι λόγοι για να είναι ζωντανός.

Όταν ο Σταύρος Ξαρχάκος Jr τραγούδησε... Σταύρο Ξαρχάκο

Η Ηρώ Σαΐα αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο με στιγμές από την καθημερινότητά τους. Αυτό που έχουμε ξεχωρίσει και είναι το αγαπημένο μας; Τούτο εδώ το βίντεο που δείχνει τον γιο τους να τραγουδά «Γεια σου χαρά σου Βενετιά».

https://www.instagram.com/reel/CtZULl4ovOZ/

Γεια σου χαρά σου Βενετιά
Πήρα τους δρόμους του νοτιά
Κι απ' το κατάρτι το ψηλό
Τον άνεμο παρακαλώ

Φύσα αεράκι, φύσα με
Μη χαμηλώνεις ίσαμε
Να δω γαλάζια εκκλησιά
Τσιρίγο και Μονεμβασιά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved