Διάσημοι Έλληνες γονείς που έχουν δίδυμα παιδιά

7 διάσημοι Έλληνες γονείς με δίδυμα παιδιά και ένα ζευγάρι που πρόκειται να αποκτήσει δίδυμα σε μερικούς μήνες.

Διάσημοι Έλληνες γονείς που έχουν δίδυμα παιδιά

Τα νέα πριν λίγες εβδομάδες έκαναν το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος (γνωστός και ως Ντάνος) και η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση θα γίνουν γονείς. Τα νέα της εγκυμοσύνης επιβεβαίωσαν οι ίδιοι μέσα από το Instagram αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι θα αποκτήσουν δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Με δύο φωτογραφίες -μία που τους δείχνει να έχουν στο στόμα του από μια πιπίλα και μία που τους δείχνει να κρατούν στις χούφτες τους τις ίδιες πιπίλες- αποκάλυψαν τα νέα σχολιάζοντας: «Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει 🙏
Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας 🙏».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος όμως και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν είναι το μόνο γνωστό ζευγάρι με δίδυμα. Υπάρχουν και άλλοι διάσημοι Έλληνες γονείς με δίδυμα.

Τα διασημότερα δίδυμα της Ελληνικής σοουμπίζ

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης

https://www.instagram.com/p/CwqMjCrMDID/

Θα αρχίσουμε με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα. Κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη. Οι δυο γονείς αναρτούν καθημερινά φωτογραφίες των κοριτσιών και όλων όσων κάνουν μαζί.

Οι μικρές ήρθαν στον κόσμο τον Ιούνιο του 2021 και γέμισαν ευτυχία την οικογένειά τους. Να σας θυμίσουμε πως η Χριστίνα Μπόμπα ταλαιπωρήθηκε μέχρι να γίνει μητέρα.

https://www.instagram.com/reel/Cy1Kl0RMPUK/

«Ήταν όλα καλά στις εξετάσεις. Μετά από δυο χρόνια άρχισε να με ρίχνει. Ο Σάκης, επειδή είναι πάρα πολύ υποστηρικτικός, έλεγε πάντα “δεν πειράζει, την επόμενη’’. Κάποια στιγμή, όμως, του λέω: “Ο κόμπος έφτασε στο χτένι. Ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο και θα ήθελα να συμβουλευτούμε έναν γιατρό γονιμότητας. Οπότε, μιλήσαμε με τον γυναικολόγο μας, ο οποίος είναι ο αδερφός του Σάκη, και μας πρότεινε ένα πολύ καλό γιατρό στην Αθήνα και πήγαμε. Μου είπε ότι κάνω κάποιους ανορεκτικούς κύκλους, γεγονός που μειώνει τις πιθανότητες να μείνω έγκυος. Δε σημαίνει ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά απλά είναι μειωμένες οι πιθανότητες γιατί δεν έβγαζα κάθε μήνα ωάριο.

Σε μένα ήταν πιο συχνό… Υπήρχε η επιλογή να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για καιρό ακόμα, αλλά εγώ ήμουν έτοιμη να κάνω αυτό το βήμα και ο Σάκης ακόμα πιο πολύ γιατί ήθελε να είμαστε χαρούμενοι, οπότε κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, οπότε αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο, ήταν η σωστή επιλογή», είχε εξομολογηθεί τότε η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Καλομοίρα Σαράντη - Γιώργος Μπούσαλης

https://www.instagram.com/p/Cy3v-zvLW3U/

Η Καλομοίρα έγινε για πρώτη φορά μαμά τον Δεκέμβριο του 2012 φέρνοντας στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια. Ο Νίκος και ο Δημήτρης μέχρι το 2016 μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον της μαμάς τους, όμως ήρθε στον κόσμο η αδερφή τους, Αναστασία και η αγάπη της μαμάς πολλαπλασιάστηκε x3.

Η τραγουδίστρια αναρτά συχνά φωτογραφίες και βίντεο των παιδιών της στο διαδίκτυο δείχνοντάς μας στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Όταν ο γιατρός της είχε ανακοινώσει ότι περιμένει δίδυμα η ίδια είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Hello το 2012, ότι έβαλε τα κλάματα. «Συγκινήθηκα πάρα πολύ! Ήμουν με την πεθερά μου στο γιατρό και αρχίσαμε και οι δύο να κλαίμε. Ήταν εκπληκτικό να βλέπεις στην οθόνη του υπερηχογραφήματος δύο μικρούς σάκους με μια μικρή κουκκίδα μέσα το καθένα!».

Ηρώ Σάϊα - Σταύρος Ξαρχάκος

https://www.instagram.com/p/CeJfuJ-qyXC/

Η Ηρώ Σάϊα και ο Σταύρος Ξαρχάκος υποδέχτηκαν τα δίδυμα τους τον Νοέμβριο του 2016. O καταξιωμένος συνθέτης εκτός από τα δίδυμα, Μαρία-Ιζόλδη και τον Σταύρο junior, έχει ακόμη μια κόρη, την Πανδώρα, η οποία ασχολείται με την σκηνοθεσία και την υποκριτική.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Σταύρος Ξαρχάκος είχε μιλήσει στην Καθημερινή της Κυριακής για τα δίδυμα παιδιά του λέγοντας, πως είναι τα ομορφότερα ποιήματά του.

https://www.instagram.com/p/Cv7u8aDouWt/

«Ξέρετε, κάποτε κάποιος με είχε ρωτήσει αν έχω γράψει ποίηση. Του είπα: ναι, έχω γράψει, τα δύο ομορφότερα ποιήματά μου είναι τα δύο επτάχρονα παιδιά μου!».

Σοφία Παυλίδου - Χρήστος Φερεντίνος

Μπορεί οι δυο τους να έχουν τραβήξει εδώ και χρόνια χωριστούς δρόμους, όμως έχουν φέρει στον κόσμο δύο υπέροχα παιδιά και αυτό δεν αλλάζει. Η Σοφία Παυλίδου έγινε μητέρα για πρώτη φορά το 2004 φέρνοντας στον κόσμο τα δυο της αγόρια, Δημήτρη και Κωνσταντίνο.

https://www.instagram.com/p/B99pXQWBRxW/

Τόσο η Σοφία Παυλίδου, όσο και ο Χρήστος Φερεντίνος έχουν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα παιδιά τους, ενώ δεν αναρτούν σχεδόν ποτέ φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο και τους προσωπικούς τους λογαριασμούς.

https://www.instagram.com/p/B2Qs5SnC7KN/

«Τα αγόρια έχουν πάρει πια τον δρόμο τους. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω κάνει δύο ανεξάρτητα παιδιά, αυτός ήταν ο στόχος μου. Είμαι πάντα δίπλα τους, χωρίς να είμαι καταπιεστική. Δεν τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο, δεν είμαι υπερβολική!», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Αγνή Μάρα - Τεό Θεοδωρίδης

https://www.instagram.com/p/CPIMELKFt4L/

Ήταν Νοέμβριος του 2018 όταν η Αγνή Μάρα και ο Τεό Θεοδωρίδης, έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

https://www.instagram.com/p/CtgqhKgooq0/

Φωτογραφίες του Δημήτρη και της Νικολέτας βλέπουμε συχνά στο διαδίκτυο μιας και οι γονείς τους αναρτούν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο Instagram.

Mιχάλης Ζαμπίδης - Μαρία Καρολίνα Ντάσιου

https://www.instagram.com/p/CtrX5oQM8VD/

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης, έγινε για πρώτη φορά πατέρας τα ξημερώματα της Δευτέρας 16 Μαϊου 2022 . Η σύζυγός του, Μαρία, έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους. Έκτοτε η ζωή τους άλλαξε και η οικογένειά τους μεγάλωσε.

Το ζευγάρι είχε μιλήσει πριν από περίπου έναν χρόνο στην εκπομπή «Ελένη» για τα δίδυμα κορίτσια τους. Σοφία και Αγάπη-Γεωργία.

https://www.instagram.com/p/CxTEwJOsZNS/

«Τα παιδιά είναι τεράστιο "σχολείο" και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματά. [...] όταν κλαίνε τα μωρά τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω "μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ"».

Ρούλα Ρέβη - Αποστόλης Τότσικας

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα ζευγάρια που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε, τη Ρούλα Ρέβη και τον Αποστόλη Τότσικα.

https://www.instagram.com/p/CxK8Pv_t9l1/

Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη απέκτησαν δίδυμα τον Σεπτέμβριο του 2015. Η Ειρήνη - Χρυσή και ο Άγγελος - Μιχαήλ είναι ό,τι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή τους. Η φωτογράφος και ο ηθοποιός συχνά μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητα με τα δίδυμα παιδιά τους και δεν είναι οι λίγοι που στις τελευταίες αναρτήσεις που κάνουν σχολιάζουν πόσο μοιάζει ο Άγγελος με τον μπαμπά του και η Ειρήνη με τη μαμά της.

https://www.instagram.com/p/Cy6HW3EtYN2/

Η Ρούλα Ρέβη πολλές φορές έχει μιλήσει για τον τοκετό της, για τα μωρά της που γεννήθηκαν πρόωρα και έχει δώσει δύναμη σε οικογένειες που έρχονται αντιμέτωπες με την προωρότητα.

«73 μέρες είχα καθίσει μέσα κλεισμένη στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Ήταν πολύ δύσκολο κι εγώ δεν το πιστεύω τώρα που το λέμε. Μετά τις μέτρησα στο τέλος, γιατί μου φαινόταν ότι ήταν όλη μου η ζωή εκεί. Μπήκα για ένα πολύ μικρό θέμα, μια περίδεση τραχήλου που είναι πολύ σύνηθες στις δίδυμες κυήσεις. Μπήκα προληπτικά μόνη μου από το προηγούμενο βράδυ επειδή έλειπε ο Απόστολος κι εκείνο το βράδυ άρχισε η περιπέτεια. Τυχαία έπαθα αποκόλληση πλακούντα, πολύ μεγάλη! Έτυχε να είμαι στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ, ευτυχώς για καλή μου τύχη. Το έπαθα στον ύπνο μου. Αφού έμεινα εκεί και έκανα όλη τη φροντίδα που έπρεπε, o γιατρός μου είπε να πάω σπίτι 10 μέρες ακίνητη και να γυρίσω μετά για να με δει. Ε, το πρώτο βράδυ που πήγα το ξαναέπαθα στο σπίτι, γύρισα πίσω και δεν έφυγα ποτέ.

Είναι πολύ σοκαριστικό εκεί που είναι όλα καλά, να βλέπεις αίμα, να ξέρεις ότι έχασες ένα κομμάτι του πλακούντα σου. Φοβήθηκα πολύ ότι θα έχανα τα παιδιά. Έπαθα πανικό, μαύρισε όλο μπροστά μου!

https://www.instagram.com/p/Cx0NljFoINY/

Μετά έπαθα κι άλλα. Μεταγγίστηκα, έπαθα λοίμωξη από το χειρουργείο, έπαθα κάτι με το συκώτι μου από τις ορμόνες που εκκρίνει ο οργανισμός, ξυνόμουν κι έτρεχαν αίματα από το σώμα μου. Έπαθα ό,τι επικίνδυνο μπορεί να πάθει μια έγκυος γυναίκα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, ερχόταν το ένα μετά το άλλο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved