Έτοιμοι για τα Χριστούγεννα - Το βίντεο που ταυτιστήκαμε Νοέμβρη μήνα

Η πιο γρήγορη αλλαγή που έκανε μια μαμά στη διακόσμηση του σπιτιού της μας έκανε να ταυτιστούμε μαζί της.

Έτοιμοι για τα Χριστούγεννα - Το βίντεο που ταυτιστήκαμε Νοέμβρη μήνα
Bigstock

Μόλις βγουν τα διακοσμητικά του Halloween τη θέση τους παίρνουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

Δεν ξέρουμε για εσάς πάντως εμείς θέλουμε να έρθουν τα Χριστούγεννα πώς και πώς. Μπορεί ακόμη να μην έχουμε στρώσει τα χαλιά μας (δεν βοηθάει και ο καλοκαιρινός καιρός βλέπετε) αλλά θέλουμε να βγάλουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια από την αποθήκη για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας.

Αυτό έκανε και η Sandra Benz, μια μαμά του TikTok που δημοσίευσε πριν λίγες μέρες ένα βίντεο που μας έκανε να ταυτιστούμε μαζί της. Ακούγοντας το «All I Want for Christmas is You», περιμένει να πάει από 31 Οκτωβρίου και ώρα 23.59... 1η Νοεμβρίου και ώρα 00.00. Ακριβώς τα μεσάνυχτα, αντικαθιστά τη Halloween διακόσμηση με τη χριστουγεννιάτικη.

Δεν έχει σημασία που τα Χριστούγεννα αργούν έναν μήνα και κάτι. Εκείνη περίμενε πώς και πώς την 1η Νοέμβρη για να στολίσει, να βάλει το χριστουγεννιάτικο πουλόβερ της και φυσικά να αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων.

Δεν είναι η μόνη!

Πολλοί ήταν οι χρήστες που σχολίασαν το βίντεό της, λέγοντας πως και εκείνοι διακόσμησαν αμέσως μετά την τελευταία μέρα του Halloween.

«Διακόσμησα για τα Χριστούγεννα... το Halloween! Δεν μπορούσα να περιμένω!».

«Σε έναν κόσμο γεμάτο με άγχος και στρες, οι άνθρωποι συνδέουν πράγματα και καταστάσεις, όπως τα Χριστούγεννα με την ευτυχία, μιας και αυτά κρύβουν κάτι από την παιδικότητά τους», ανέφερε ο ψυχοθεραπευτής, Steve McKeown στο Unilad το 2017 και συνέχισε, «Η διακόσμηση είναι απλώς μια άγκυρα ή ένα μονοπάτι σε εκείνα τα παλιά παιδικά μαγικά συναισθήματα ενθουσιασμού!».

Η Benz σαφώς δεν είναι μόνη ή η μόνη «τρελή» που στολίζει τόσο νωρίς - Στο Etsy αναφέρεται ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να ψωνίζουν πούλιες, γιρλάντες και στολίδια από τις αρχές Αυγούστου συνήθως.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved