Ιωάννα Τούνη: Δεν αποχωρίζεται τον γιο της – Μαζί και στο κομμωτήριο

Ο Πάρης ήταν στο καρότσι όσο η μαμά του έβαφε τα μαλλιά της.

Ιωάννα Τούνη: Δεν αποχωρίζεται τον γιο της – Μαζί και στο κομμωτήριο
Instagram /j.touni

Η Ιωάννα Τούνη από την ημέρα που έγινε μαμά, είναι συνέχεια με τον γιο της.

Για την ακρίβεια, τον έχει μαζί της όπου κι αν πάει, όχι μόνο στη δουλειά αλλά στα ψώνια, στη γυμναστική, στο κομμωτήριο...

Χθες, για παράδειγμα ανέβασε ένα insta story από το κομμωτήριο όπου έκανε βαφή κι είχε μαζί της στο καρότσι τον Πάρη.

touni-me-gio3.jpg
touni-me-gio5.jpg

Instagram/ j.touni

Η γνωστή influencer πολλές φορές μέσα από τoυς λογαριασμούς της στα social μοιράζεται όλα όσα βιώνει ως νέα μαμά και παροτρύνει τις …συμπεθέρες της να κάνουν πράγματα με τα παιδιά τους.

Σ’ ένα από τα πολλά βίντεο που ανεβάζει, παρακινούσε τις μαμάδες να μη μένουν στο σπίτι επειδή το παιδί τους είναι μικρό ή γιατί σκέφτονται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. «Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόοπτα, αλλά that’s life. Δεν θέλω να κλείνεστε στο σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.

ioanna-touni-gimnastirio-(3).jpg

Η ίδια άλλωστε το έχει κάνει πράξη. Παντού με τον Πάρη εντός και εκτός Ελλάδας. Περιττό να αναφέρουμε – το έχουμε γράψει άλλωστε – ότι είναι το πιο πολυταξιδεμένο μωράκι της ελληνικής showbiz ( και δεν έχει γίνει ακόμα ενός έτους).

https://www.instagram.com/p/CvK05spID8F/

« Το μωρό είναι το κολλητάρι μου όλη μέρα»

Για το μεγάλωμα του παιδιού της και τον τρόπο που διαχειρίζεται την μητρότητα είχε μιλήσει η influencer στην εκπομπή « Χαμογέλα και πάλι».

«Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να δημιουργούμε στη ζωή μας παραπάνω προβλήματα από αυτά που όντως έχουμε ρεαλιστικά. Δεν θέλω να προβληματίζομαι και να προτρέχω όταν όλα είναι καλά. Το παίρνω όπως με πάει, παρακολουθώ και το μωρό να είναι χαρούμενο, να μην ζορίζεται. Νομίζω ότι οι γονείς μεταφέρουν στο παιδί το άγχος και το στρες που βιώνουν οι ίδιοι», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cvpa4mcSBib/

Απαντώντας στην ερώτηση για το ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε με τη μητρότητα, ανέφερε: «Οι ορμόνες μου σίγουρα, γίνεται ένα μικρό πάρτι. Θεωρώ ότι μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν. Με βοηθάει και η δουλειά μου, που είναι και δική μου δουλειά και μπορώ να παίρνω το μωράκι μου μαζί, άλλες γυναίκες δεν έχουν την ευχέρεια να πάρουν το παιδάκι τους μαζί στο γραφείο τους. Δεν έχω όμως κάποιον να μου τον κρατάει. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, τη δική μου την μαμά την έχω χάσει πρόσφατα και το μωρό είναι το κολλητάρι μου όλη μέρα. Δεν μπορώ πλέον να υπολογίσω τον χρόνο λόγω του μπέμπη μας», επεσήμανε η Ιωάννα Τούνη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved