Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ζωγράφισαν Halloween μαγνητάκια

Οι δίδυμες γιόρτασαν με τον τρόπο τους το Halloween.

Χριστίνα Μπόμπα: Οι κόρες της ζωγράφισαν Halloween μαγνητάκια
Instagram / chrismpo

Η Φιλίππα και η Αριάνα Τανιμανίδη πήραν μια γεύση από το τι σημαίνει Halloween.

Η Χριστίνα Μπόμπα πήγε τις μικρές σε αθλοπαιδιές και στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν Halloween μαγνητάκια και γενικά να διασκεδάσουν με δραστηριότητες που παρέπεμπαν στον εορτασμό του Halloween.

mpompa-kores-halloween.jpg

Οι δυο αδελφές ζωγράφισαν τα μαγνητάκια τους τα οποία ορισμένα είχαν σχέδιο κολοκύθας, φυσικά.

mpompa-kores-halloween1.jpg

Το καθημερινό πρόγραμμα της Χριστίνας Μπόμπα

Η μαμά των δίδυμων κοριτσιών είναι ιδιαίτερη ενεργή στα social media και μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της με τους ακολούθους της.

Την περίοδο αυτή, το πρόγραμμά της περιστρέφεται γύρω από τις μικρές, τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και το τρέξιμο!

Προσπαθεί καθημερινά να τρέχει ή δυνατόν το πρωί ώστε να συνεχίζει τη μέρα της με τα ραντεβού, τις φωτογραφίσεις αλλά και τη φροντίδα των κοριτσιών της.

https://www.instagram.com/p/Cys12q3qRYF/

«Τελευταία εξερευνώ το τρέξιμο… ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν «δεν αντέχω ούτε δυο λεπτά σερί να τρέξω» «το βαριέμαι είναι πολύ μοναχικό» «μα δεν καταλαβαίνω πως τρέχει ο κόσμος!»

Και να που τελικά σιγά σιγά μπορώ να τρέξω πολύ παραπάνω από δυο λεπτά, και να που το «μοναχικό» μου ταιριάζει τόσο σε μια φάση της ζωής μου που είναι δύσκολο να βρω λίγο χρόνο με τις σκέψεις μου και να που γίνομαι αυτοί που δεν τους καταλάβαινα.

Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου μερικές φορές!», έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα ποστ της.

xristina-mpompa-farma-(13).jpg

Όπως έχει πει, οι βόλτες στην παιδική χαρά ή σε πάρκα είναι μια συνήθεια που προσπαθεί να την τηρεί ευλαβικά καθώς αρέσει πολύ στις κόρες της.

xristina-mpompa-farma-(7).jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved