Γιώργος Χρανιώτης: Τρυφερές στιγμές με τον μοναχογιό του

Ο ηθοποιός μοιράζεται στα social πολλές όμορφες στιγμές με τον μικρό Αλέξανδρο.

Γιώργος Χρανιώτης: Τρυφερές στιγμές με τον μοναχογιό του
Instagram /chraniotis_giorgos_official

Για τον Γιώργο Χρανιώτη η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά της ΕΡΤ1 « Στα σύρματα» καθώς και στην παράσταση «Τέλειοι Ξένοι» που παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο Αθηνά.

« Είμαστε πρότυπο θιάσου δηλαδή είμαστε τόσο καλά οργανωμένοι και αγαπημένοι μαζί, που είμαστε «πάνω» από το έργο. Εύχομαι ο ίδιος θίασος να κάνουμε ένα καινούργιο έργο κάποια στιγμή», είπε σε συνέντευξή του στο gossip- tv και στην Κατερίνα Ζαζάνη ο ηθοποιός.

marossoulis_productions_1694703842_3191729616862121316_1987963849.jpg

Η πατρότητα

Ο Γιώργος Χρανιώτης εδώ και τρία χρόνια που βιώνει την πατρότητα την απολαμβάνει με όλο του το είναι. Προφανώς και δεν είναι όλα εύκολα ή ρόδινα, ωστόσο, ο ίδιος προσπαθεί να είναι ένας καλός μπαμπάς.

avaskantira-xraniotis.jpg

«Καλό είναι να αισθάνεσαι το timing, δεν υπάρχουν εγχειρίδια και είμαστε και σε μια εποχή που συνεχώς τρέχουμε σε ειδικούς για οτιδήποτε χρειάζεται. Εγώ ας πούμε χρειάστηκε να ρωτήσω ειδικό «γιατί ο μικρός μερικές φορές το βράδυ φοβάται το σκοτάδι και ξυπνάει και είναι ανήσυχος» και ίσως να μην έπρεπε και να το κάνω γιατί και η ίδια χαμογέλασε και μου είπε ότι είναι φυσιολογικό, τα παιδιά φοβούνται τα σκοτάδια», είχε πει στην ίδια συνέντευξη.

avaskantira-xraniotis-diakopes-3.jpg

«Καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει»

Στον λογαριασμό του στο Instagram μπορεί κανείς να δει πολλές τρυφερές αναρτήσεις με τον Αλέξανδρο από τις διακοπές τους, από βόλτες, από χαλαρές στιγμές στο σπίτι.

«Αν καταφέρεις να μην φοβάσαι να του δώσεις πολλή αγάπη, να μπορείς να φτιάξεις ένα παραμυθένιο πλαίσιο ώστε αύτη η αλήθεια του να φαίνεται ελκυστική τότε ναι, κάνεις καλή δουλειά. Μια πολύ ωραία ατάκα που είχα ακούσει από έναν παιδοψυχολόγο του 20ου αιώνα είναι πως «καλός γονέας είναι αυτός που τα κουτσοκαταφέρνει». Τώρα η τελειότητα είναι ένα ζητούμενο που δεν ξέρουμε καν πώς είναι και ένας όρος αδόκιμος σαν να λέμε πως «αυτός είναι ένας τέλειος ηθοποιός». Δεν είναι μετρήσιμα αυτά τα πράγματα», ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης στη συνέντευξη στο gossip –tv.

Οι «Τέλειοι Ξένοι» για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αθηνά

Οι «Τέλειοι Ξένοι», του Π. Τζενοβέζε, σε σκηνοθεσία Γιώργου Πυρπασόπουλου & Πέτρου Λαγούτη και παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που καταχειροκροτήθηκε από περισσότερους από 50.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιστρέφει αυτόν τον Οκτώβρη στο Θέατρο ΑΘΗΝΑ, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Με πρωταγωνιστές γνωστούς κι αγαπημένους ηθοποιούς (αλφαβητικά) τους: Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρο Λαγούτη, Δημήτρη Λιόλιο, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Γιώργο Χρανιώτη και στον ρόλο της μικρής κόρης την Έλενα Δελακούρα και ένα εξαιρετικό κείμενο που απέδωσε με έμπνευση και μεράκι η Ελεονώρα Μελέτη, οι ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό μια ακόμη χρονιά και θα βρίσκονται στο θέατρο ΑΘΗΝΑ, Πέμπτη με Κυριακή, για όσους δεν τους είδαν ακόμη, αλλά και για όσους θέλουν να τους ξαναδούν.

DSC_9511-Edit-v6Elena-(1)-Copy.jpg

Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών. Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστικήΚαι σαν να μην έφταναν οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο…

Το έργο «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες. Η υποδοχή του στο θέατρο ΑΘΗΝΑ την προηγούμενη σεζόν υπήρξε εξαιρετική, γι αυτό και συνεχίζεται με δύο νέα πρόσωπα στην διανομή: την ταλαντούχα Σοφία Μανωλάκου και την ανερχόμενη Έλενα Δελακούρα.

TELEIOI-XENOI-1080x1080-Copy.jpg

Σκηνοθεσία: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Μετάφραση/Απόδοση: Ελεονώρα Μελέτη

Σκηνικά: Νότης Χριστοδούλου

Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά): Μυρτώ Αλικάκη, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Λιόλιος, Σοφία Μανωλάκου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης και στον ρόλο της μικρής κόρης η Έλενα Δελακούρα

DSC_9511-Edit-v3aLioliosLagoutisHran.jpg

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 21:00

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 21:00

ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 18:00 KAI 21:00

ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 19:30

Εισιτήρια:20, 18, 16, 14 Ε

Θέατρο ΑΘΗΝΑ

Δεριγνύ 10 & Πατησίων

210 8237330

Διάρκεια 120’ (με διάλειμμα)

Προπώληση: https://www.more.com/theater/teleioi-ksenoi-2os-xronos/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved