Η ευτυχία σε μια φωτογραφία: Ο Στέλιος Κρητικός φωτογραφίζεται με τις κόρες και τους γιους του

Μια υπέροχη και δεμένη οικογένεια.

Η ευτυχία σε μια φωτογραφία: Ο Στέλιος Κρητικός φωτογραφίζεται με τις κόρες και τους γιους του

Ο Στέλιος Κρητικός έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο -τον Μιχαήλ και τον Άρη- και από τον δεύτερό του γάμο απέκτησε μαζί με τη σύζυγό του, Κάτια Παπαδοπούλου δυο κόρες – την Κόμησσα και την Χριστίνα.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας είναι ένας περήφανος μπαμπάς και καμαρώνει για τη σχέση που έχει τόσο ο ίδιος με όλα του τα παιδιά, όσο και οι γιοι του με τις κόρες του.

https://www.instagram.com/p/Ctny4mttP7K/

Βλέπετε τα αγόρια έχουν αρκετή διαφορά ηλικίας από τις αδερφές τους, όμως μέσα από τις αναρτήσεις που κάνουν όλοι τους στα Social Media φαίνεται το πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους.

Ο Στέλιος Κρητικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello στο παρελθόν είχε μιλήσει για την οικογένεια του.

Στέλιος Κρητικός - Ένας πολύτεκνος μπαμπάς

Ο ίδιος κάθε φορά που του δίνεται η ευκαιρία αναφέρει πόσο ευτυχισμένος είναι. Και το ίδιο είχε εκμυστηρευτεί και τότε στο περιοδικό. «Είμαι ευτυχισμένος με αυτήν τη συνθήκη γιατί τα παιδιά είναι ευλογία και τύχη. Όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί, δεν φανταζόμουν ότι θα δημιουργούσα μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Προέκυψε όμως αβίαστα, κυρίως από την επιθυμία μου να κάνω και άλλα παιδιά και την αγάπη μου για αυτά!».

https://www.instagram.com/reel/CmKSLmXPzWx/

Ο Στέλιος Κρητικός μεγάλωσε σε μια πολύ μεγάλη και δεμένη, οικογένεια. Η οικογένεια του πατέρα του αποτελούνταν από επτά παιδιά, ενώ της μητέρας του από πέντε. Όλοι τους κάθε Κυριακή συναντιούνταν για να ψήσουν και να φάνε όλοι μαζί. Αυτό τον έκανε να αγαπήσει τις μεγάλες οικογένειες και να θέλει να δημιουργήσει τη δική του. «Ήμουν εξοικειωμένος με τη σκέψη μιας πολυμελούς οικογένειας καθώς μεγάλωσα με πολύ κόσμο γύρω μου. Ως παιδιά, με τα τρία αδέρφια μου εισπράξαμε πολλή αγάπη και φροντίδα. Μεγαλώσαμε με τις ιστορίες της γιαγιάς, ήμαστε μία αγκαλιά και μία γροθιά ο ένας για τον άλλο. Ως ενήλικος, κάθε φορά που ερχόταν ένα παιδί στη ζωή μου, σε κάθε γέννηση, ένιωθα πως ήθελα και άλλο. Η ίδια η ζωή μου γεννούσε την επιθυμία να κάνω μια μεγάλη οικογένεια, κι έτσι φτάσαμε στα τέσσερα παιδιά. Φυσικά, σε αυτά το σημείο θα πρέπει να αναφέρω ότι αυτό το συναίσθημα μου το ενέπνεαν οι συγκεκριμένες σύντροφοι με τις οποίες απέκτησα τα παιδιά μου και η αξιόλογη σχέση που έχουμε!».

Η οικογενειακή φωτογραφία μετά από καιρό

Αν και ο Στέλιος Κρητικός είναι αρκετά ενεργός στα social media, είχε καιρό να αναρτήσει φωτογραφία και με τα τέσσερα παιδιά του μαζί. Βλέπετε αρκείται στα χιουμοριστικά που κάνει μαζί με τους γιους του ή μόνος του (κάποιες φορές συμμετέχει και η Κόμησσα) γι' αυτό και η φωτογραφία ήταν μια έκπληξη για τους διαδικτυακούς του φίλους.

Στη φωτογραφία θα δείτε τον Στέλιο με την Κόμησσα, τον Μιχαήλ, τον Άρη και τη μικρή Χριστίνα.

stelios-kritikos-oikogeneiaki-foto.jpg

Οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίασαν πόσο «χαζομπαμπάς» και «καλομπαμπάς» είναι... πόσο όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει και ο φίλος του, Τόνυ Δημητρίου, τον παρότρυνε να τη μεγαλώσει κι άλλο.

toni-dimitriou-mixail-kritikos.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved