Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του και οι κοινές τους φωτογραφίες

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και στον άνθρωπο που δημιουργήσαμε για αυτόν τον κόσμο…»

Ετεοκλής Παύλου: Η τρυφερή ανάρτηση για τη μητέρα του και οι κοινές τους φωτογραφίες

Ο πρώτος έρωτας κάθε αγοριού είναι η μητέρα του. Μεγαλώνοντας μαμά και γιος αναπτύσσουν μια σχέση πολύ δυνατή που καταλήγει σε μεγάλη αδυναμία. Αδυναμία που έχει ο ένας στον άλλο όσα χρόνια και αν περάσουν. Μια τέτοια αδυναμία έχει και ο Ετεοκλής Παύλου στην κυρία Δήμητρα. Τη μητέρα του. Τον άνθρωπο που στάθηκε «βράχος» δίπλα του στα δύσκολα και τα εύκολα. Τη γυναίκα που ξενυχτούσε στο προσκεφάλι του από τη στιγμή που τον έφερε στον κόσμο.

Τη γυναίκα που έμενε άγρυπνη κάθε φορά που ανέβαζε πυρετό, που γελούσε με τα καμώματά του, τα πρώτα του λόγια και τα πρώτα του κατορθώματα. Τη γυναίκα που έκλαψε όσο ποτέ άλλοτε στη ζωή της όταν ο γιος της είχε το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή. Τη γυναίκα που δάκρυσε από χαρά όταν κράτησε στην αγκαλιά της την εγγονή της και που φουσκώνει από περηφάνια με όλα όσα κάνει πια το παιδί του παιδιού της.

Σε αυτή τη γυναίκα ευχήθηκε δημόσια χρόνια πολλά ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την ονομαστική της εορτή.

«Χρόνια πολλά στον άνθρωπο που με έφερε στον κόσμο και στον άνθρωπο που δημιουργήσαμε για αυτόν τον κόσμο…

Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες
26/10 🙏Αγίου Δημητρίου ❤️», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την κυρία Δήμητρα είτε μαζί του, είτε με την εγγονή της Μελίτα.

Οι ευχές της Ελένης Χατζίδου

Μαζί με τη γιαγιά Δήμητρα όμως, γιόρταζε και το Μελιτάκι. Η κόρη του Ετεοκλή Παύλου και της Ελένης Χατζίδου. Όπως ήταν φυσικό και η μαμά Ελένη, ευχήθηκε χρόνια πολλά δημόσια τόσο στην πεθερά της όσο και την κόρη της.

«Δημητρούλες μου χρόνια πολλά!
Σας αγαπώ ❤️❤️❤️
Χρόνια πολλά σε όλους 🥰», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που έδειχναν την κόρη της και την πεθερά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved