Δημήτρης Μακαλιάς: Η ανάρτηση με τα παιδιά, τη σύζυγο και τους γονείς του

«Η οικογένεια μου. Η ευτυχία μου. Όλα μου!», έγραψε κάτω από την ανάρτησή του.

Δημήτρης Μακαλιάς: Η ανάρτηση με τα παιδιά, τη σύζυγο και τους γονείς του

H Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Στη ζωή τους εδώ και έξι χρόνια υπάρχει ο γιος τους, Χάρης και μόλις 10 μήνες τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά τους έχει φέρει η κόρη τους.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, που επαγγελματικά διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του, καθώς βρίσκεται στο πλευρό της Μπέττυς Μαγγίρα στην εκπομπή «I love ΣουΚου» και παράλληλα πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» με αφορμή την ονομαστική του εορτή, δημοσίευσε φωτογραφίες της οικογένειάς του. Των ανθρώπων που βάζει πάνω από όλα και είναι εκείνοι που τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα (επαγγελματικό ή μη) και του δίνουν δύναμη.

«Η οικογένεια μου. Η ευτυχία μου. Όλα μου!», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, τα παιδιά του και τους γονείς του.

Το όνομα της μικρής κόρης του Δημήτρη Μακαλιά και η αποκάλυψη για τη βάφτισή της

Πριν λίγο καιρό ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε στην εφημερίδα Reallife και τη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη για τη βάφτιση της κόρης του και για το όνομα που θα της δώσουν.

«Όνομα δεν έχουμε βρει ακόμα. Είναι κάτι που μας τριβελίζει το μυαλό κάθε μέρα. Έχουμε πει άπειρα ονόματα και κάθε φορά θεωρούμε ότι έχουμε φτάσει πολύ κοντά και μετά από δυο μέρες το ξανασυζητάμε και το προηγούμενο όνομα ήδη το έχουμε ξεχάσει. Νιώθω πάρα πολύ άβολα, γιατί πλέον με ρωτούν και οι φίλοι και η οικογένεια και μου λένε, «σταματήστε να το λέτε “μπέμπα” δεν υπάρχει νόημα να το λέτε έτσι», αλλά νιώθουμε ότι πρέπει να έρθει το κατάλληλο όνομα που ταιριάζει και αισθανόμαστε ότι έρχεται από το μωρό. Δε μας βιάζει κάτι!», είπε και συνέχισε αποκαλύπτοντας ότι τη βάφτιση θα την κάνουν το επόμενο καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CrIi1PgMWi_/

«Σίγουρα έχουμε αποφασίσει τη βάπτιση να την κάνουμε του χρόνου το καλοκαίρι, όπως είχαμε κάνει και του Χάρη, γιατί θέλουμε το μωράκι μας να έχει μεγαλώσει λίγο, να πλησιάζει τα δύο. Ούτε νονό δεν έχουμε βρει ακόμα, αισθανόμαστε ότι το παιδί θα μας καθοδηγήσει!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved