Σία Κοσιώνη: Η γιος της ενθουσιάστηκε με την έκπληξη την ώρα της προπόνησης

Ήταν μια αναπάντεχη έκπληξη για όλα τα παιδιά που έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Σία Κοσιώνη: Η γιος της ενθουσιάστηκε με την έκπληξη την ώρα της προπόνησης

Η Σία Κοσιώνη, παρότι δεν το συνηθίζει, έκανε χθες μία νέα ανάρτηση με τον μοναχογιό της.

Τον συνόδευσε στο γήπεδο ποδοσφαίρου στο κέντρο της Αθήνας και τον καμάρωσε καθώς έπαιζε. Εκεί τους περίμενε όλους μια έκπληξη καθώς στο γήπεδο εμφανίστηκε η μασκότ του Παναθηναϊκού, o Πανάθας και φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους (είναι περιττό να αναφέρουμε ότι ο μικρός είναι Παναθηναϊκός).

«Όταν ο Πανάθας πλημμύρισε χαμόγελα το @fokianossportspark! Ευχαριστούμε για τη μοναδική έκπληξη!», σχολίασε η Σία Κοσιώνη.

Η δημοσιογράφος γενικά αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τον Δήμο, όμως αυτό τον μήνα μοιράστηκε με τους followers της αρκετά στιγμιότυπα μαζί του.

Όπως ένα βίντεο από βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας που τόσο αγαπούν,

https://www.instagram.com/reel/Cx2YALRoafu/

αλλά και μια ακόμα φωτογραφία του Δήμου – από προπόνηση πάλι – για να του ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά του.

«Εκλογές, εκπομπές, μαραθώνιοι, πήξιμο, τρέξιμο, άγχος, ξενύχτια. Ο χρόνος σταματάει, όμως, όταν πρόκειται για το σημαντικότερο των σημαντικότερων. Τα παιδιά μας. Να είσαι γερός αγόρι μου, χαρούμενος και ελεύθερος, πρώτος σκόρερ στις καρδιές μας πάντα ! #birthday#happybirthday#ourboy#ourson#football#paofc», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

https://www.instagram.com/p/CyYd0abIOpa/

H κεντρική παρουσιάστρια των ειδήσεων του ΣΚΑΙ προσπαθεί τα Σαββατοκύριακα να αναπληρώνει τον χρόνο που «χάνει» με τον γιο της τις καθημερινές. Όταν έχει καλό καιρό πηγαίνουν στον Εθνικό κήπο, στο Ζάππειο, στην Πλάκα, στην αγορά, στην Τεχνόπολη κι άλλες φορές σε μουσεία και παιδικές χαρές.

sia-kosioni-dimos.jpg

Instagram / siakossioni

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved