Σοφία Καρβέλα: Σπάνια φωτογραφία των γιων της με τον πατέρα τους

Τη φωτογραφία ανέβασε σε insta story η κόρη της Άννας Βίσση.

Σοφία Καρβέλα: Σπάνια φωτογραφία των γιων της με τον πατέρα τους
Instagram@ thesofiakarvela

Η Σοφία Καρβέλα λατρεύει τα social media. Δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στη δουλειά και τη ζωή της γενικότερα, ενώ ξεχωριστή θέση στις αναρτήσεις της έχουν οι γιοι της.

https://www.instagram.com/p/Cx3QafbOelA/

Ο Νίκος και ο Νέστορας αποτελούν την προτεραιότητά της. Όπως έχει πει σε συνέντευξή της στο παρελθόν, με το επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά, ο χρόνος της είναι αφιερωμένα σε αυτά.

Δήλωσε ότι είναι καψούρα με τους γιους της χαρακτηρίζοντάς τους φανταστικά άτομα.

Η μητρότητα της άλλαξε τη ζωή;

«Καθόλου! Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε “It’s OK, mom, you are the best!”. Tηv άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν: “Μαμά, είσαι η καλύτερη. Θα τα καταφέρεις αύριο”», είχε πει στη συνέντευξή της στο περιοδικό Gala.

https://www.instagram.com/p/Cw_lwoctWsp/

O Θανάσης Πανουργιάς με τους γιους του

Η Σοφία Καρβέλα ελάχιστες φορές έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με τους γιους της και τον πατέρα του παιδιού της Θανάση Πανουργιά, τον οποίο θεωρεί εξαιρετικό πατέρα.

https://www.instagram.com/p/CZW4_Bzu084/

Η σχέση της με τον Θανάση Πανουργιά έχει περάσει από διάφορα στάδια ωστόσο, όπως είχε γράψει η ίδια σε παλιότερο ποστ της, είναι ο άνθρωπός της. « Γιατί είμαι καλύτερη μαμά απ’ ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε (…) Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου».

Πριν μερικές ανέβασε σε insta story τους δύο γιους της με τον μπαμπά τους, χωρίς κάποιο σχόλιο.

panourgias-me-gious.jpg
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved