Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είμαι η μεγαλύτερη χαζομαμά και θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ»

H ανάρτησή της art director με αφορμή τα γενέθλια του γιου της.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Είμαι η μεγαλύτερη χαζομαμά και θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ»
Instagram / genevievevv

Πριν μερικές ημέρες ο γιος της Ζενεβιέβ Μαζαρί και του Βασίλη Καρύδη, είχε τα γενέθλιά του.

Θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στον Μιχάλη της, τον Mischa της όπως τον αποκαλεί,

δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες και έκανε μια άκρως …μαμαδίστικη εξομολόγηση – δήλωση. Ποια ήταν αυτή; Ότι είναι χαζομαμά και ότι θα γίνει χάλια πεθερά γιατί μπορεί.

«Χρονια πολλά απίστευτο μου πλάσμα, είσαι ο πιο cool τύπος είσαι το καλύτερο μου είμαι η μεγαλύτερη χαζομάμα και ναι θα γίνω χάλια πεθερά γιατί μπορώ - μπορώ - μπορώ #iloveyou #happybirthday #yourmyworld», έγραψε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/Cyz9QkJoMU1/

8 χρόνια γάμου, 2 παιδιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη 8 χρόνια αλλά είναι μαζί συνολικά 17 χρόνια.

Στην πρόσφατη επέτειό τους τον Αύγουστο του 2023, είχε γράψει: ««8 χρόνια παντρεμένοι, 17 χρόνια μαζί, άπειρες στιγμές και το μόνο που θέλω είναι να γελάω μαζί σου».

https://www.instagram.com/p/CwD8vU2Iqrd/

Απέκτησαν δύο παιδιά, την Ροζαλία και τον Μιχάλη κι όπως έχει γράψει στο Ιnstagram «από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή».

https://www.instagram.com/p/CqLwqdNLDto/

Από ότι φαίνεται, και τα δύο παιδιά της έχουν κληρονομήσει τον αυθορμητισμό και τον «τύπο» της μαμάς τους. H Ροζαλία αν και μικρή έχει το δικό της στυλ, ενώ αν κρίνουμε από κάποιες φωτογραφίες, μάλλον είναι καλλιτεχνική φύση.

https://www.instagram.com/reel/ClqmuigoGC7/

Όσο για τον Μιχάλη είναι ένας γλύκας.

https://www.instagram.com/p/Cuc0VX3LXSr/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved