Χριστίνα Μπόμπα: Η φώτο με μία από τις δίδυμες στο κρεβάτι

Μια τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: Η φώτο με μία από τις δίδυμες στο κρεβάτι

Τρέχει και δεν φτάνει αυτό το διάστημα η Χριστίνα Μπόμπα. Τρέχει κυριολεκτικά και μεταφορικά αφού άρχισε τρέξιμο για να αποφορτίζεται μέσα στην ημέρα της και τρέχει με τη δουλειά της και όλα τα project που έχει αναλάβει.

Μπορεί να τρέχει με όλα αυτά αλλά τρέχει και για τις δίδυμες κόρες της. Βλέπετε πάνω από όλα είναι μαμά και προτεραιότητα για την influencer δεν είναι άλλη από τα παιδιά της.

Η Χριστίνα Μπόμπα, μεταξύ άλλων το τελευταίο διάστημα επικοινωνεί με τις διαδικτυακές της φίλες μέσα από το κανάλι επικοινωνίας που άνοιξε στο Instgram. Εκεί μοιράζεται απορίες, ζητά τις συμβουλές μαμάδων που την ακολουθούν και φυσικά αναρτά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους, που δεν θα αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό. Το κανάλι επικοινωνίας που δημιούργησε ονομάζεται «Hey Chrismpo» και εκεί αναρτά αρκετές φορές φωτογραφίες και βίντεο που δεν ανεβάζει στο Instagram.

Μία από αυτές τις φωτογραφίες είναι και αυτή που θα δείτε παρακάτω. Η Χριστίνα Μπόμπα, δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει στο κρεβάτι στο πλευρό των κοριτσιών της. Όπως θα δείτε διακρίνεται η μία μικρούλα.

«Μόλις κοίμισα τις μικρούλες μου για μεσημέρι και μόλις ανέβασα και ένα post για την πιο πρόσφατή μου αγάπη! Το τρέξιμο!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία.

xristina-mpompa-(3).jpg

«Τελευταία εξερευνώ το τρέξιμο… ήμουν πάντα από αυτούς που έλεγαν "δεν αντέχω ούτε δυο λεπτά σερί να τρέξω", "το βαριέμαι είναι πολύ μοναχικό", "μα δεν καταλαβαίνω πως τρέχει ο κόσμος!"
Και να που τελικά σιγά σιγά μπορώ να τρέξω πολύ παραπάνω από δυο λεπτά, και να που το "μοναχικό" μου ταιριάζει τόσο σε μια φάση της ζωής μου που είναι δύσκολο να βρω λίγο χρόνο με τις σκέψεις μου και να που γίνομαι αυτοί που δεν τους καταλάβαινα.
Τελικά δοκιμάζεις και αναιρείς τον εαυτό σου μερικές φορές! #staymotivated #runningmotivation», έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να απολαμβάνει το ζεστό ήλιο όσο γυμνάζεται.

https://www.instagram.com/p/Cys12q3qRYF/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved