Bruce Willis - Demi Moore: Αγκαλιά με την εγγονή τους - Οι τρυφερές φωτογραφίες

Για τους διάσημους ηθοποιούς η μικρή Louetta είναι το πρώτο τους εγγόνι.

Bruce Willis - Demi Moore: Αγκαλιά με την εγγονή τους - Οι τρυφερές φωτογραφίες
Instagram@ demimoore

Μπορεί ο Bruce Willis με την Demi Moore να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια κατάφεραν όμως να έχουν εξαιρετικές σχέσεις όχι μόνο μεταξύ τους αλλά με τις τρεις κόρες τους καθώς και με τη νέα οικογένεια του ηθοποιού.

https://www.instagram.com/p/CqBUPvuOF9t/

Σίγουρα, αποτελούν φωτεινή εξαίρεση και παράδειγμα προς μίμηση.

Όταν ο διάσημος ηθοποιός διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, η οποία προκαλείται από εγκεφαλικές διαταραχές, που είναι γνωστές ως «εκφύλιση του μετωποκροταφικού λοβού», σύσσωμη η οικογένεια στάθηκε στο πλευρό του.

https://www.instagram.com/p/Ctok7YeOghg/

Οι φωτογραφίες με την εγγονή τους

Η Rumer Willis, πρωτότοκη κόρη του πρώην ζευγαριού, γέννησε τον περασμένο Απρίλη στο σπίτι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Με τον σύντροφό της Derek Richard Thomas ανακοίνωσαν τότε και το όνομα της μικρής: Louetta Isley Thomas Willis.

https://www.instagram.com/p/CyT0xkgPBlg/

«Σε περίμενα και σ’ ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή. Είσαι περισσότερα από όσα θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Έχεις αλλάξει τη ζωή μου με τον πιο ουσιαστικό τρόπο. Είναι προνόμιο και τιμή της ζωής μου να είμαι η μητέρα σου και θα κάνω τα πάντα και για σένα πάντα. Ελπίζω να μη σταματήσεις ποτέ να θέλεις να κοιμάσαι δίπλα μου ή να κάνεις μπάνιο μαζί μου», έγραψε μεταξύ άλλων σε ένα από τα πολλά post προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στις συχνές αναρτήσεις που κάνει με την κόρη της, ξεχωρίζει αυτή με τον μπαμπά της να έχει στην αγκαλιά την εγγονή του.

rumer-williams-instagram-bruce-wilis.jpg

Φωτογραφία όμως αγκαλιά με την εγγονή της δημοσίευσε και η Demi Moore η οποία ήταν παρούσα στον τοκετό της κόρης της στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CwAgLopOPy9/
https://www.instagram.com/p/CsOwuDDOlNb/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved