Χριστίνα Μπόμπα: Η γλυκιά ανάρτηση με τις δίδυμες κόρες της που... μαγείρεψαν

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μια ευτυχισμένη μαμά και δεν το κρύβει!

Χριστίνα Μπόμπα: Η γλυκιά ανάρτηση με τις δίδυμες κόρες της που... μαγείρεψαν

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ευτυχισμένη και δεμένη οικογένεια. Πάρα το αρκετά φορτωμένο της πρόγραμμα, η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκει χρόνο για τα κορίτσια της και κάνει πολλά πράγματα μαζί τους. Για την ακρίβεια δεν σταματά να τρέχει μέσα στην ημέρα της.

Μπορεί κάποιες μέρες να έχει βοήθεια από τη μαμά και την πεθερά της -πρόσφατα η πεθερά της πήγε τα κορίτσια στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας-όμως εκείνη βρίσκεται κοντά τους τις περισσότερες ώρες της ημέρας.

matoula-tanimanidi-me-tis-eggones-tis-(2).jpg

Η Φιλίππα και η Αριάνα της έχουν «κλέψει» την καρδιά και το μυαλό, γι' αυτό άλλωστε γεμάτη περηφάνια αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητα μαζί τους. Δείχνει όλα όσα κάνουν μαζί.

Αυτή τη φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε δύο φωτογραφίες. Στη μία τα κορίτσια παίζουν σε έναν πολυχώρο και στην άλλη να δοκιμάζουν... αυτό που μαγείρεψαν. Τώρα αν μαγείρεψαν στην πραγματικότητα θα σας γελάσουμε μιας και οι πένες δεν φαίνονται βρασμένες. Ίσως να τις έχουν βάλει στα πιάτα και να παίζουν με τα κουζινικά τους: παιχνίδι που παίζαμε και εμείς ως παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved