Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος κοιμάται μαζί με τη γάτα - Η τρυφερή φωτογραφία

Η ηθοποιός απαθανάτισε τον γιο της που κοιμάται στον καναπέ.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Ο Μάξιμος κοιμάται μαζί με τη γάτα - Η τρυφερή φωτογραφία

H Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μαμά δύο αγοριών και η αδυναμία που τους έχει αποτυπώνεται και στις αναρτήσεις της στο Instagram. Η ηθοποιός μοιράζεται συχνά με τους ακολούθους της στιγμιότυπα με τα δύο αγόρια όπως το παρακάτω που ο Κίμωνας δημιουργεί στην κουζίνα.

Ακόμα ένα στιγμιότυπο, αυτή τη φορά με τον μεγάλο της γιο, Μάξιμο, δημοσίευσε η ηθοποιός λίγες μέρες πριν. Ο Μάξιμος έχει αποκοιμηθεί στον καναπέ και δίπλα του ακριβώς κοιμάται γαλήνια η γάτα τους.

katerina-papoutsaksi-gios.jpg

Η ηθοποιός και τα δύο αγόρια συνυπάρχουν με δύο γάτες στο σπίτι τις οποίες και λατρεύουν και οι τρεις. Η μία είναι αυτή που βλέπετε παραπάνω. Η άλλη, η Μάγια, είναι κατάμαυρη και λίγους μήνες πριν είχε χαθεί από το σπίτι. Η Κατερίνα Παπουτσάκση έκανε έκκληση στους followers της να την ειδοποιήσουν εάν κάποιος την δει στην περιοχή του Βύρωνα. Η Μάγια βρέθηκε λίγες ώρες μετά και η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία τους γράφοντας:

«Η Μάγια πάλι κοντά μας. Η μαϊμού μας τρέλανε αλλά όλα καλά! Ευχαριστώ για τη στήριξη αγαπημένοι».

Η ηθοποιός μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι με τους γιους της μετά την απόφασή τους με τον Παναγιώτη Πιλαφά να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Το νέο της σπίτι είναι διακοσμημένο σύμφωνα με τα γούστα της. Βασικά χαρακτηριστικά στη διακόσμηση; Τα γήινα χρώματα, τα πολλά φυτά εσωτερικού χώρου και οι διάφοροι συνδυασμοί ξύλου.

Το καθιστικό φαίνεται πολύ καθαρά στην παρακάτω φωτογραφία…

saloni-papoutsaki.webp

… όπως και εδώ που η Κατερίνα Παπουτσάκη φωτογράφισε τους γιους της ξαπλωμένους στον καναπέ.

saloni-katerinas-papoutsaki.jpg

Instagram / katerina_papoutsaki

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved