Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κλίμα Halloween - H ανάρτησή της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στόλισε για το Halloween.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κλίμα Halloween - H ανάρτησή της
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

H όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να έχει φορτωμένο πρόγραμμα, η καθημερινότητά της να έχει αλλάξει μετά τον ερχομό του γιου της, ωστόσο φροντίζει να είναι στο πλευρό του γιου της, να κάνουν πράγματα μαζί και γενικότερα να περνά χρόνο μαζί του.

Οι δυο τους είναι αυτοκόλλητοι. Και μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να τον αποχωρίζεται μόνο για να πάει στο γυμναστήριο ή να κάνει κάποιες επαγγελματικές εξόδους, όμως τις υπόλοιπες ώρες της μέρας της τις περνά στο σπίτι μαζί με τον Βλάσση και τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Τις τελευταίες ημέρες φαίνεται πώς ανήκει σε εκείνη την κατηγορία μαμάδων που μπαίνουν στο κλίμα του Halloween, αφού αποφάσισε να στολίσει μια γωνιά του σπιτιού της με μια... spooky κολοκύθα.

H μαμά Κωνσταντίνα ανέβασε πρόσφατα ένα insta story με μια φωτογραφία από το τραπέζι που βρίσκεται στο σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο έχει τοποθετήσει μια κολοκύθα Jack-o-Lantern.

konstantina-spiropoulou-halloween.jpg

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Είναι από τις μαμάδες που είναι επάνω από το παιδί τους

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πριν από περίπου έναν μήνα, δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την μητρότητα, τη ζωή της με τον Βλάσση και για το εάν έχει βοήθεια στο σπίτι.

«Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω» είπε και συνέχισε, «Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά. Εντάξει... το προσαρμόζεις... δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved