Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της και τον γιο του Μάλαμα

Με μία ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram ευχήθηκε η Κλέλια Ρένεση στον κουμπάρο της και γιο του Σωκράτη Μάλαμα, Γιάννη.

Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της και τον γιο του Μάλαμα

Η Κλέλια Ρένεση δεν δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από πιο προσωπικές της στιγμές με φίλους, συγγενείς ή με την κόρη της. Όσες φορές το κάνει, πάντως, δεν κρύβει την αδυναμία που έχει στους κοντινούς της ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες που για εκείνη είναι μία δεύτερη οικογένεια.

Τρεις από αυτούς είναι και οι νονοί της μικρής Κοραλίας, η οποία βαπτίστηκε τον περασμένο Μάρτη. Η Κλέλια Ρένεση είχε δημοσιεύσει τότε φωτογραφίες από το μυστήριο με την κόρη της τους κουμπάρους.

https://www.instagram.com/p/CqQhPNRoGyb/

Ένας από αυτούς είναι και ο Γιάννης Μάλαμας, γιος του Σωκράτη Μαλαμά. Ο Γιάννης Μάλαμας είχε χθες τα γενέθλιά του και η Κλέλια Ρένεση του ευχήθηκε και διαδικτυακά δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη μυστήριο της βάφτισης.

«Ο καλύτερος νονός του κόσμου έχει σήμερα γενέθλια. Να σε χαιρόμαστε» έγραψε. Στη φωτογραφία ο Γιάννης Μάλαμας κρατά στην αγκαλιά του την Κοραλία και της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο.

394276771_2167570230250651_1024215303004364502_n.jpg

Να σας θυμίσουμε ότι η Κλέλια Ρένεση έχει συνεργαστεί με τον Σωκράτη Μάλαμα στο παρελθόν στο τραγούδι Έγια-Έγια, ενώ πολλές φορές τον έχει υποστηρίξει δημόσια σε διάφορες τοποθετήσεις του.

Γιάννης Μάλαμας: Στα βήματα του μπαμπά του

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Ο Γιάννης είναι ο μικρότερος γιος του και ασχολείται επίσης με τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/CZrxBxvLwFr/

Μία ματιά στο προφίλ του στο Instagram αρκεί για να καταλάβει κανείς ότι έχει χιούμορ, είναι αυθόρμητος, του αρέσει να βγαίνει με φίλους και ότι η αδυναμία του είναι τα κρουστά ενώ παίζει και κιθάρα.

https://www.instagram.com/p/CNxIM6KrheV/
https://www.instagram.com/p/CeoTEcLKIZU/
https://www.instagram.com/p/CgZupvnK0pa/
https://www.instagram.com/p/CuFKkfwoc_L/
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved