Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τις δίδυμες εγγονές της

Γιαγιά και εγγονές απόλαυσαν μια όμορφη βόλτα.

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας με τις δίδυμες εγγονές της

Η γιαγιά Ματούλα Τανιμανίδη έχει αδυναμία στις εγγονές της. Μπορεί να ζει στη Θεσσαλονίκη, να έχει και εκεί ένα εγγονάκι να φροντίσει (να σας θυμίσουμε πως και ο άλλος της γιος, Παναγιώτης, έγινε πρόσφατα πατέρας) αλλά με την πρώτη ευκαιρία κατεβαίνει στην Αθήνα για να δώσει μία «χείρα βοηθείας» στη νύφη της και τον γιο της.

Πριν λίγες ώρες λοιπόν, η γιαγιά Ματούλα δημοσίευσε φωτογραφίες των κοριτσιών της, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

«Μουσείο φυσικής ιστορίας #wildlife#loveanimals#lovegranddaughters❤️❤️», σχολίασε κάτω από τις δύο φωτογραφίες που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στη φωτογραφία γιαγιά και εγγονές, Φιλίππα και Αριάνα ποζάρουν δίπλα σε ένα λιοντάρι.

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας φημίζεται για την έκθεση με τα θηλαστικά που διαθέτει και αξίζει να το επισκεφθείτε μαζί με τα παιδιά σας. Μάλιστα η επιβλητική καμηλοπάρδαλη που βρίσκεται στην είσοδο του μουσείου εντυπωσιάζει όλα τα παιδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το ίδιο συνέβη και με την Αριάνα και τη Φιλίππα που είχαν την τύχη να δουν από κοντά ζέβρα, αφρικανικό βούβαλο, έναν σπάνιο λευκό ρινόκερο, λιοντάρια, την πλούσια συλλογή πουλιών και ερπετών, καθώς επίσης και να δουν τον εντυπωσιακό κροκόδειλο του Νείλου με μήκος περίπου 7 μέτρα και τον Τρικεράτοπα (ναι, για δεινόσαυρο μιλάμε) μήκους 7.16 μ. (είναι ένα ακριβές αντίγραφο).

Η γιαγιά Ματούλα επί το έργον

Η γιαγιά Ματούλα Τανιμανίδη, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των διδύμων. Αμέσως μετά τη γέννησή τους, πρόσφερε τη βοήθειά της και συνεχίζει να το κάνει, θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά της, Σάκη και Χριστίνα. Αυτό άλλωστε το έχουμε δει πολλές φορές μέσα από τις αναρτήσεις που έχουν κάνει στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης την έχουν ευχαριστήσει δημόσια για την πολύτιμή βοήθειά της.

Η γιαγιά Ματούλα κάνει τα πάντα: Φροντίζει τα παιδιά, τα προσέχει, κάνει βόλτες μαζί τους, μαγειρεύει και γενικότερα κάνει ό,τι κάνουν όλες οι γιαγιάδες που θέλουν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των παιδιών τους.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά στιγμιότυπα από τη χείρα βοηθείας της σούπερ γιαγιάς Ματούλας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved