Κατερίνα Παπουτσάκη:Ο Κίμωνας μαγειρεύει στην κουζίνα

Τα στιγμιότυπα μοιράστηκε η ηθοποιός μέσω Instagram.

Κατερίνα Παπουτσάκη:Ο Κίμωνας μαγειρεύει στην κουζίνα

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μοιράζεται συχνά στιγμές με τους δύο γιους της, οι οποίοι και κλέβουν τις εντυπώσεις στις αναρτήσεις της.

Στις πιο πρόσφατες η ηθοποιός απαθανάτισε τον Κίμωνα και τον Μάξιμο στο σαλόνι του νέου τους σπιτιού που μετακόμισαν πρόσφατα. Το άνετο σαλόνι είναι φωτεινό και διακοσμημένο σε γήινους τόνους, ενώ μία ιδιαίτερη πινελιά είναι τα φυτά εσωτερικού χώρου σε κάθε γωνιά.

saloni-katerinas-papoutsaki.jpg

Instagram / katerina_papoutsaki

Σε ένα διαφορετικό μέρος του σπιτιού απαθανάτισε χθες η Κατερίνα Παπουτσάκη τον Κίμωνα και αυτό δεν είναι άλλο από την κουζίνα. Το αγοράκι μαγειρεύει με πλήρη προσήλωση και η ηθοποιός απαθανατίζει τα στιγμιότυπα. Το τι φτιάχνει είναι άγνωστο, αλλά αν κρίνουμε από τα υλικά που διακρίνονται μέσα στο μπολ, μάλλον πρόκειται γιακάποιου είδους κέικ.

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ένας άνθρωπος που αγαπά τη δημιουργικότητα και τις τέχνες. Ασχολείται με τη μουσική και γενικά επιλέγει να κάνει πράγματα που την εκφράζουν και την γεμίζουν.

Οι γιοι της παραμένουν φυσικά πρώτη της προτεραιότητα και όπως προσπαθεί να αξιοποιήσει κάθε δευτερόλεπτο του ελεύθερου χρόνου της για να κάνει πράγματα μαζί τους. Το να ισορροπεί μητρότητα και δουλειά δεν είναι βέβαια πάντα εύκολο.

katerina-papoutsaki-gioi-ammos.jpg

Συχνά μιλά για τη μητρότητα μέσα από τις συνεντεύξεις της και σε μία από αυτές, στην εκπομπή «Ελένη», είχε πει:

«Υπάρχει χρόνος για τα αγόρια μου, γιατί τελειώνουν οι υποχρεώσεις και θα είμαι μαζί τους. Οι τύψεις είναι σύμφυτες με τη μητρότητα και έχω μάθει να ζω με αυτό. Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ κοντά στους γιους μου και έχω δουλέψει για αυτή τη σχέση.»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved