Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της ξεχωρίζει τα λευκά ρούχα από τα χρωματιστά

Έτοιμη να …βάλει πλυντήριο η Ολίβια.

Μαίρη Συνατσάκη: Η κόρη της ξεχωρίζει τα λευκά ρούχα από τα χρωματιστά

Μια ακόμα φωτογραφία της κόρης της μοιράστηκε η Μαίρη Συνατσάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Απαθανάτισε την Ολίβια καθιστή στο μπάνιο, να έχει αδειάσει το καλάθι ρούχων σκορπίζοντας τα άπλυτα δεξιά κι αριστερά.

«Ξεχωρίζει τα λευκά από τα χρωματιστά», σχολίασε με χιούμορ η επιχειρηματίας και influencer.

mairi-sinatsaki.jpg

Η μητρότητα και οι αλλαγές στη ζωή της

Για το νέο ρόλο της μαμάς έχει μιλήσει η Μαίρη Συνατσάκη σε παλιότερες αναρτήσεις της. Όταν η Ολίβια έγινε 5 μηνών, είχε γράψει μεταξύ άλλων στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/CtGxJ74LM4C/

«Θέλω να την αφήσω 2 ώρες να κάνω κάτι για εμένα και αν υπάρξουν αυτές οι δύο ώρες δεν ξέρω καν τι ειναι αυτό το "κάτι για εμένα" που θα με ευχαριστούσε τώρα... Είδα όμως κάπου στο ίντερνετ ότι οι μαμάδες φλαμίνγκο, τον πρώτο καιρό της μητρότητας από την εξάντληση και την αφοσίωση στο μεγάλωμα των μικρών τους χάνουν το χαρακτηριστικό ροζ τους χρώμα. Χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να επανέλθει, αλλά το ξαναβρίσκουν. Και εμείς... θα ξαναβρούμε το "ροζ" μας».

https://www.instagram.com/p/Cv-ULhkLBB9/

Ενώ στο κανάλι της στο You Tube είχε παραδεχτεί ότι ακόμα δεν κάνει πράγματα για τον εαυτό της:

« Δεν έχω κάνει ακόμη πράγματα που είναι για μένα. Δεν πάω πιλάτες, ενώ θα έπρεπε. Για νύχια πάω μαζί με την μικρή. Μια φορά είχα πάει για φαγητό με τον Ιαν και δύο – τρεις φορές με τα παιδιά. Ακόμη αυτό δεν το έχω βρει. Δεν υπάρχει ακόμη ισορροπία, όλα είναι υπέρ της μικρής, με βάση εκείνη και τον ύπνο της. Σε τρία χρόνια πιστεύω ότι θα το βρω».

Πλέον η Ολίβια είναι 10 μηνών και είναι σε μια ηλικία, που κάνει περισσότερα πράγματα και το πρόγραμμά της είναι διαφορετικό. Τρώει στερεές τροφές, κοιμάται λιγότερες ώρες μέσα στη μέρα, παίζει περισσότερο.

Η διατροφή της Ολίβιας

Σε ότι έχει να κάνει με τη διατροφή της μικρής, η Μαίρη Συναντάκη είναι ιδιαίτερα προσεκτική και φροντίζει να της δίνει τροφές υγιεινές και πολλά θρεπτικά συστατικά.

Τις προάλλες για παράδειγμα έφτιαξε στην Ολίβια κολοκυθοκεφτάδες και μοιράστηκε – κατόπιν απαίτησης των followers της – τη συνταγή:

sinatsaki-sintagi.jpg

Επίσης, δίνει στη μικρή μάνγκο, γλυκοπατάτες, μπρόκολο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved