Ελίνα Παπίλα: Η τρυφερή φωτογραφία και με τα τρία παιδιά της μαζί

«Η ζωή μου όλη» έγραψε η δημοσιογράφος στο Instagram.

Ελίνα Παπίλα: Η τρυφερή φωτογραφία και με τα τρία παιδιά της μαζί

Η Ελίνα Παπίλα έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την τηλεόραση, όταν δύο χρόνια πριν και για μία τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε μαζί με τον ΓιώργοΚαρτελιά το «Breakfast@Star», πριν τα ηνία της εκπομπής πάρουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Από την αρχή ξεχώρισε το χιούμορ της, το οποίο φαίνεται και στις αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η δημοσιογράφος είναι μητέρα τριών παιδιών και τα χιουμοριστικά βίντεο με τη μεγαλύτερη κόρη της και τον γιο της έχουν γίνει πολλές φορές viral.

https://www.instagram.com/reel/CeegTUCINCA/

Μία ακόμα, όχι χιουμοριστική, αλλά πιο τρυφερή ανάρτηση και με τα τρία παιδιά της μαζί έκανε η Ελίνα Παπίλα λίγες μέρες πριν. Η δημοσιογράφος δημοσίευσε μία φωτογραφία με τις κόρες και τον γιο της και έγραψε:

«Η ζωή μου όλη».

https://www.instagram.com/p/CyGvGqpIvqo/

Για εκείνη η οικογένεια είναι πρώτη προτεραιότητα, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει πράγματα για εκείνη. Αυτό αποδεικνύει άλλωστε και η απόφασή της να δώσει Πανελλήνιες όταν η μεγάλη της κόρη ήταν 7 χρονών, αλλά και να πάρει το πτυχίο της στις Πολιτικές Επιστήμες δύο χρόνια πριν.

Για τη μητρότητα είχε πει σε συνέντευξή της στο Queen.gr τη χρονιά που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή στο Star:

«Τα πάντα κρίνονται με το πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου. Με μία κόρη, όπως η Σοφία που είναι στα 13, με ένα αγόρι σαν τον Δημήτρη μου που είναι 10 χρονών και την Iωάννα μου η οποία είναι μόλις 18 μηνών, καταλαβαίνεις ότι μπορούν να ξεφύγουν εύκολα τα πράγματα. Πιστεύω επίσης και στην ποιότητα του χρόνου που θα αφιερώσεις στα παιδιά σου. Αν καταφέρεις να διακρίνεις τις ανάγκες του παιδιού σου και μπορείς να είσαι τις ώρες που σε χρειάζεται, τα καταφέρνεις όλα.»

https://www.instagram.com/p/Cvkjd1dIzv7/

Η δημοσιογράφος απέχει φέτος από τα τηλεοπτικά δρώμενα, την απολαμβάνουμε όμως κάθε απόγευμα στο sfera radio μαζί με τον Θανάση Πασσά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved