Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινές αγκαλιές με τον γιο της

«Mπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές;»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Πρωινές αγκαλιές με τον γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της. Η μητρότητα της χτύπησε την πόρτα εδώ και περίπου 9 μήνες και με τον σύζυγό της, απολαμβάνουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Πριν από περίπου ένα μήνα βάφτισαν μάλιστα τον γιο τους και πήρε το όνομα Βλάσσης σε εκκλησία στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η παρουσιάστρια από τη μέρα που έγινε μητέρα δεν αναρτά συχνά φωτογραφίες του γιου της. Ωστόσο έκανε μια εξαίρεση και πριν μερικές ώρες δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα που τη δείχνουν να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της.

«Mπορούν να συγκριθούν αυτές οι πρωινές αγκαλιές..! 🥰»

Η εξομολόγηση για τον γιο της

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πριν από περίπου έναν μήνα, δηλώσεις στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την μητρότητα και τη ζωή της με τον Βλάσση.

«[..]Είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Αυτοί οι 8 μήνες είναι το κάτι άλλο, είναι 8 μήνες ευτυχίας. Παντού έχουμε πάει με το μωρό. Είμαι υπέρ στο ό,τι κάνεις και πριν να το κάνεις και μετά. Εντάξει... το προσαρμόζεις... δεν είναι το ίδιο. Να έχεις το παιδί μαζί σου, στην καθημερινότητά σου».

Όσο για το εάν έχει ή όχι βοήθεια στο σπίτι αποκάλυψε ότι είναι από τις μαμάδες που είναι από πάνω από το παιδί τους, μιας και η μητέρα της είναι στη Ρόδο και η πεθερά της με 8 ακόμη εγγόνια, δεν ξέρει πού να πρωτοπάει.

«Έχω βοήθεια στο σπίτι για κάποιες ώρες, γιατί η μητέρα μου λείπει, είναι στην Ρόδο και η πεθερά μου έχει 8 εγγόνια, οπότε καταλαβαίνεις τι να πρωτοκάνει; Δεν βγαίνει αλλιώς. Είμαι από τις μαμάδες που είμαι από πάνω».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved